Kulcskirály a közösségi médiában

Közösségi oldalakon is elérhető Budapest első számú biztonságtechnikai zárszaküzlete, a Kulcskirály! A Facebook-on már több éve követhető az oldal, de pár hónapja már az Instagrammon is elérhetőek vagyunk. Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a világ legnagyobb hirdető oldalán ne jelenjen meg egy kisebb vállalkozás is. A Facebookot több millióan használják Magyarországon is aktívan nap mint nap. Itt tudunk minden olyan hasznos információt a leggyorsabban megosztani a követőinkkel, amit érdemes és fontos tudniuk az embereknek.

Rengeteg képet és némi kiegészítő szöveget is tartalmaznak bejegyzéseink, amik hasznosak lehetnek azoknak, akik ezt a szakmát szeretik és követik. A kulcsmásolást nem tanítják az iskolapadban. Ez a szakma leginkább a gépi forgácsoló munkájához hasonlítható, de nagyon nagy katalógus adattal is rendelkezni kell, mert több ezer különböző nyerskulcsot kell tartanunk folyamatosan, és azt sem árt, ha tudjuk, hogy hova raktuk őket. Olykor teszünk fel némi humort is az oldalra, mert erre mindenkinek szüksége van, állandóan csak a kulcsmásolás nem túl izgalmas történet.

A Facebookon tudunk az ügyfeleinkkel kommunikálni is. Ha bárkinek bármi kérdése, felvetése van, akár privát üzenetet is tud küldeni, amire elég gyorsan válaszolunk is. (Amennyiben nem éjfélkor meg hajnali kettőkor ír a kedves érdeklődő.)

Újdonságok a Kulcskirály életében!

Ezeket az újdonságokat is a közösségi oldalainkon mutatjuk be, elsősorban ezért is használjuk a Facebook-ot és az Instagrammot. Ha egy új eszközt vagy gépet kezdünk el használni, azt azért tesszük, hogy a hozzánk betérő ügyfelek a legjobb és legbiztonságosabb zárakat tudják megvásárolni, továbbá hibátlan kulcsmásolatokat kapjanak. A kulcsmásolás területén is folyamatosan újulunk, újítunk. Minden évben van pár olyan kulcs, amit eddig nem másoltunk, de eljön az az idő, amikor már minden gond nélkül el tudjuk készíteni ezeket a kulcsokat is. Elsőként a közösségi oldalakon mutattuk be az RFID proxy érintő korongok másolását is.

Autokulcsbudapest – néven a Facebook-on megtalálható egy önálló oldalunk, ami kizárólag autóval kapcsolatos témákat jelenít meg. Itt elsősorban a humor az, ami dominál, mert nem látjuk túl sok értelmét a több ezredik chipes autókulcs készítésnek, vagy ahogy három pozícióból fényképezzünk az autókat újra meg újra. Ezen az oldalon oldottabb a légkör, naponta több vicces bejegyzésünk is van és ha úgy ítéljük meg, hogy van olyan különleges autó vagy kulcs, amivel foglalkoztunk, akkor azt megosztjuk követőinkkel.

Tehát a szakmai részt inkább a @kulcskirály Facebook oldal jelenti, itt több dologról is lehet tájékozódni. Zárszaküzletünk a biztonságtechnikai újdonságok bemutatását fontosnak tartja, itt minden olyan eszközt bemutatunk, ami a jelen vagy a jövő biztonságát jelenti. Pl. okoszárak és okoseszközök, amelyek mobiltelefonról is elérhetőek.

Kulcsmásolás bemutatása a Facebook-on

Nem az a célunk, hogy egy Elzett kulcsmásolást bemutassunk, videózzuk vagy fényképet készítsünk róla, hanem olyan speciális kulcsok másolását mutassuk be, amiket sok más kulcsmásoló nem tud megoldani, amit csak mi tudunk lemásolni.

Kövesse a közösségi oldalakon Ön is a Kulcskirály zárszaküzletet!