Kulcskirály üzlet kívül-belül

A Kulcskirály a Nyugati tér mellett könnyen megközelíthető, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a felüljáró lábánál található. Ha valami fix pontot keresünk Budapesten, vagyis régi üzletet, ami kb. 30 évvel ez előtt is működött, minket biztos pontnak lehet venni.

Az üzlet mellé került közvetlenül az egyik oldalról a Skála Metró, míg a másik oldalról egy Lidl áruház határolja. A kettő között több mint 10 méter hosszan a Kulcskirály zárszaküzlet külső portálját találjuk. Hatalmas kirakatüvegek, amelyek teljes betekintést biztosítanak akár az üzlethelyiség eladó terébe, vagy a kulcsmásoló működésébe. Közvetlenül a kirakatban található párszáz-féle termék, amik alapján próbálunk a járókelők részére is olyan kínálattal felhívni magunkra a figyelmet, amire éppen szüksége lehet. De ezen a felületen mutatjuk be többnyire az újdonságokat, illetve a szélesebb termékkört amivel a belső eladóterületet megtöltjük.

Nem kizárólag kulcsmásolásból áll az üzletünk, meg zárbetétből. A kirakatunkat jobban szemügyre véve láthatják, hogy a barkácsolni vágyók is megtalálják a számításukat. Sőt, minden reggel a környéken dolgozó iparosok is rendszeresen nálunk vásárolnak.

A kirakatunk egyik része, folyamatosan a nálunk kapható márkásabb, jobb minőségű szerszámgépeket mutatja be, illetve az ezekhez tartozó kiegészítőket.

Elektromos szerelvények, kapcsolók, hosszabbítók, kábeldob, ezek mind megtalálható nálunk.

A szerszámok területén nem vagyunk híve az olcsó, vacak, kínai gyártmányoknak, de nem is kifejezetten a profi, (drága) szerszám kategóriát képviseljük.

A kirakatunk másik oldalában rendszeresen megjelennek a legújabb kilincsek, gombok, bútorhúzók, fogantyúk. Mindig vannak széfek és postaládák is, ezzel is utalva arra, hogy a Kulcskirályban sokkal szélesebb a termékkínálat, mint bármelyik zuglói ócska zárboltban.

A frekventált helyünknek köszönhetően, sokan megállnak és megnézik az üzletünket, naponta többezer járókelő megfordul a Bajcsy-Zsilinszky úton.

Bővítettük szolgáltatási körünket is, chippes autókulcs másolással, bicskakulcs készítéssel, és távirányítós autókulcs másolással. Pár különböző kulcsház már a kirakatunkban is megtalálható, mint dekoráció, ha valaki esetleg nem tudná, hogy már ilyennel is professzionális szinten foglalkozunk.

Az üzletünk térkínálata óriási árukészletünk végett már szűkösnek bizonyul, de így is helyet szorítunk biztonsági ajtó, illetve ajtók kiegészítő zárjaink bemutatásának a céljából.

A kirakatunk a négy évszaknak megfelelően változik, de talán télen a legfeltűnőbb a változás, illetve a karácsonyi kirakatnak minden esetben megvan a biztonsággal teli meghitt hangulata. Mivel ilyenkor már korábban sötétedik, gondoskodunk a világításról, illetve arról, hogy a termékeink széles választékát mindenkinek elérhetővé tegyük.

A bejárati ajtón jól láthatóan vannak elhelyezve a következő információk:

  • Nyitva tartás, ami hétfőtől péntekig 8-tól 18- óráig van, szombaton 9-13-ig.
  • Bank kártyás fizetési lehetőség, akár Paypass, akár hagyományos módon, Visa és Master Card kártyákkal
  • Autókulcs-másolás lehetőség
  • Kamerával megfigyelt terület! Mindenkivel tudatjuk, aki üzletünkbe jön, hogy a felvételt biztonsági okokból rögzítjük, és megfelelő módon tároljuk.
  • Nem dohányzó helységre figyelmeztető tábla!

A Kulcskirály mindenki számára elérhető, aki Pesten a legjobb biztonsággal kapcsolatos zárra vagy kulcsra vágyik!