Kulcskirály – Lartech Maestro – Construma

Magyarország piacvezető kilincs forgalmazója a Lartech Maestro. Évente több százezer kilincset adnak el, akár projektekben, akár áruházakban, vagy kereskedőkön keresztül. Ilyen kiemelt kereskedőjük a budapesti belvárosi Kulcskirály, ahol a legnagyobb kilincsválasztékot találják meg az érdeklődők, vásárlók.

Évente egyszer, a magyarországi Construma Építőipari Kiállításon és Vásáron mindig bemutatja újdonságait a Maestro, ahol már visszatérő szereplők. Mivel ők kereskedelemmel nem foglalkoznak, csak kereskedő partnereken keresztül értékesítenek, így a Kulcskirály volt az egyik olyan kiemelt kereskedő, akit tudtak ajánlani.

Ebben az évben új kilincs-családdal bővült a választék, méghozzá a DND Martinelli-vel. Ennek az olasz kilincsgyártónak a fogantyúi rendkívül mutatósak és nagyon magas minőséget képviselnek.

Kilincsek és fogantyúk több százféle méretben, színben és stílusban felvonultatva. De nem állhatunk meg csak az ajtókilincseknél, ugyanúgy össze lehet tenni egy ablak-kilincset, vagy a bejárati ajtónak a biztonsági pajzsát.

A 2018-as Construma alatt, aki kilátogatott a kiállításra és érdeklődött valamelyik Maestro-s kilincs után, kapott egy 15% vásárlásra jogosító kedvezményes kupont. Ezt a kupont például Budapesten, a Kulcskirály zárszaküzletben be tudja váltani.

Közös célunk a minőségi kilincsek elterjedése, és a hozzátartozó biztonságos otthon megteremtése. Egy ajtó önmagában nem biztonságos, fontos része a zárbetét és a biztonsági pajzs is.

De nem kell feltétlenül a veretnek rondának lennie. Manapság már több olasz vagy spanyol gyártó kínál igen esztétikus és erős, masszív pajzsokat.

A Tupai kilincsek és pajzsok a legtöbb többpontos bejárati ajtókhoz megfelelő méretben és esztétikumban kínálja termékeit. Elérhetőek kilincs/kilincs és gomb/kilincs változatban is. Színben igen népszerű a szálcsiszolt nikkel és a súrolt bronz. Többféle verzióban is raktáron tartunk a Kulcskirály zár- és kilincs szaküzletben.

A Disec pajzsok eddig nem igazán voltak elterjedtek, de szerintünk ezt is sikerre fogjuk tudni juttatni. Itt is háromféle szín érhető el, és forgó pajzsos kivitel, illetve ragasztás ellen védett, mágneskulcsos pajzsok is elérhetőek. A mágnes kulcsok biztonsági kártya alapján rendelhetők.

Sokan eljönnek hozzánk kulcsot másoltatni, és akkor fedezik fel üzletünket. Több oldalas kilincs minta oszlopaink minden esetben naprakészek, az azokon látható termékek többnyire elérhetők vagy raktárról, vagy rövid szállítási határidővel.

A Construma Építőipari Szakkiállításon a Lartech Maestro standján megtekintett termékek  üzletünkben mind-mind elérhetőek. Ezek között az alábbi termékek a legnépszerűbbek:

  • Kilincsek, fogantyúk, biztonsági pajzsok
  • Ablak-kilincsek, zárható ablak-kilincsek, erkélyajtó kilincsek
  • Emelő – toló ajtó kilincsek
  • Húzópajzsok, ajtófogantyúk, 45 és 90 fokban, akár 2 méteres hosszban
  • Antibakteriális kilincsek – kórházak, közintézmények részére (óvoda, iskola)
  • DND Martinelli és Mandelli, illetve Tupai kilincsek, ezek a top olasz és spanyol kilincs gyártók termékei
  • Mágneses nyelvvel működő bevésőzárak
  • Rejtett ajtópántok
  • Automata küszöbök az ajtó aljába vésve, vagy rácsavarozva

Ha bármit megtalál a Maestro hivatalos weboldalán a www.kilincsek.eu -n, nálunk biztosan jó áron megkapja!