Kulcsmásolás, ami nálunk ritkaság

Szaktudásunknak, precizitásunknak, pontosságunknak köszönhetően, eddig nem sok ügyfelet küldtünk el azzal a címszóval, hogy: „Sajnos nem tudjuk lemásolni ezt a kulcsot.”

Vannak, akik a zárban királyok, bár szerintünk ez is vitatott, mert nincs nekik olyan zárjuk, ami nálunk ne lenne kapható, viszont kulcsból nekünk minden van!

A lenti fotó alapján, ha valaki felismeri a kulcsát, vagy a zárbetét formáját, akkor nálunk jó helyen jár! Nem kell aggódnia, ha elhagyta az egyik lakáskulcsát, mi csak leakasztjuk a nyerskulcsot, rámásoljuk a hozott kulcsot, és már viheti is!

A kulcsmásoló cégekkel az a probléma, hogy nem mernek nagyot lépni, és ha rendelnek is nagykerekből, akkor is csak 1-2 darabot, azt is csak bizonyos típusokból. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb! Nekünk kötelességünk minden kulcsot lemásolni – ez a szlogenünk, mert a kulcsmásolás a jövő!

A képen egy nagyon ritka kínai kulcs látható. Mi mégis tartunk ilyen nyerskulcsot, mert az ügyfelet nem kényszeríthetjük arra, hogy egy 3000 forintos kulcsmásolás helyett, 30-40.000 forintot kifizessen egy zárcseréért, csak mert nem tudják a kulcsot lemásolni!

Egy Elzett kulcsot, egy kapukulcsot, egy postaládazár kulcsot a sarki cipész is le tud másolni. Ehhez nem kell komolyabb gépezettség. A kulcsmásolás lényege, tudománya az egyedi kulcsok elkészítésénél kezdődik. Bármilyen típusú kínai kulcsok másolásával forduljon hozzánk! Mi mindent lemásolunk!

kulcsmásolás, kulcsok másolása
kulcsmásolás, kulcsok másolása