Kulcsmásolás Budapest

A Kulcsmásolás Budapesten kimagasló minőségben elérhető a Nyugati téri Kulcskirály zárszaküzletben.

Milyen kulcsokat másolnak a Kulcskirályban?  Gyakorlatilag majdnem mindegyik kulcstípust azonnal másoljuk, más kulcsmásoló üzletekhez képest, lényegesen nagyobb a választékunk.

Kulcsmásolás ár – az ár nem igazán az elsődleges szempont annál, aki kulcsot szeretne másolni, inkább az a fontos, hogy legyen kulcs, ne kelljen rá sokat várni, és jól működjön.

Persze irreális árba se kerüljön a kulcs, mert ha valakinek sok kell az adott kulcstípusból, akkor érdemes több üzletet is felkeresni.

A Kulcskirályban a kulcsmásolás árak a többi üzlethez képest kedvezőbbek, a piac alakulását szoktuk követni, olykor van egy-egy olyan kulcstípus, amit a szokásos árhoz képest drágábban készítünk, de annak vagy alapanyag költség vonzata van, vagy nagyon technikás, időigényes magának a kulcsnak a másolása.

A belvárosi Kulcskirályban, a kulcsmásoló kollégák több olyan zártípushoz is vállalnak kulcskészítést, amihez egyáltalán nincs kulcs. Ezek a zárak közel 80-100 évesek, és a működésük is kérdéses. Ami menthető, azt természetesen megmentjük, és az igények figyelembevételével réz kulcsokat készítünk hozzá. Az általunk készült kulcsokra garanciát vállalunk.

A régi zárakhoz fénykép alapján (kulcslyukról készített fotó) nem áll módunkban kulcsot adni. Minden esetben kérjük, hogy szereljék ki a régi zárat az ajtóból, hozzák el hozzánk, és hagyják az üzletünkben legalább egy munkanapra. Ennyi időre szükségünk van ahhoz, hogy megfelelő minőségi munkát, azaz kulcso(ka)t adjunk át.

Másolásvédett kulcsok

Minőségi zárbetétekhez, lakatokhoz, olyan kulcsok tartoznak, melyekről csak biztonsági kódkártya megléte mellett lehet másolatot készíteni.

Melyek ezek a másolás védett kulcsok? – Nagyon sok van belőlük, itt csak azon típusokat soroljuk fel, melyeket üzletünk készít, de a teljesség igénye nélkül, hiszen tényleg nagyon sokfajta van.

  • Mottura biztonsági kulcsmásolás
  • Abus kódkártyás kulcsok másolása
  • RB LOCXIS - saját profilos, izraeli másolásvédett kulcsmásolás
  • Mauer védett profilos kulcsok másolása
  • Mul-T-Lock - mindegyik másolásvédett profilját tudjuk másolni, kiemelt Mul-T-Lock Center vagyunk!
  • Keso normál és omega csaprendszerrel szerelt változatait is másoljuk
  • BKS – kódkártyás, német biztonsági zárbetét kulcsainak másolása
  • Még számtalan egyéb kulcstípus áll rendelkezésünkre. A kulcsot hozza el személyesen, vagy küldjön róla fényképet, és megmondjuk tudjuk-e vállalni a kulcsainak másolását.

Budapest összes kerületéből könnyen megközelíthetőek vagyunk, sőt, sok ügyfelünk az ország különböző pontjairól is érkezik, hiszen sok mindenkinek lehet dolga a fővárosban. Nem peremkerületben van az üzletünk, hogy a város egyik feléből a másikba kelljen utazni, hanem pont Budapest szívében, a Nyugati térnél található.

Akár tömegközlekedéssel, akár gépkocsival szeretne jönni, bátran megteheti, a belváros elég sok parkolóhellyel el van látva.

Amennyiben a kulcsmásolás több időt vesz igénybe, nem kell, hogy a bevásárlást ez miatt későbbre tegye, míg a kulcsmásoló kollégák a kulcsait készítik, ön kényelmesen be tud vásárolni a szomszéd Lidl áruházban. De 50 méteren belül van a Skála Metro, vagy a Spar üzlet is.

Autókulcsmásolásunk már több mint két éve professzionális szintre van fejlesztve, nagyon kevés az a típus, amit nem tudunk megoldani. Sok esetben szükség van az autó jelenlétére is, de bővebb információt ezzel kapcsolatban a következő weboldalon talál: www.autokulcsmasolas.hu

Ezzel egy időben kezdtük el fejleszteni az autónyitás és a kulcskészítés szolgáltatást is. Sok esetben előfordul az autó tulajdonosokkal, hogy egy kulccsal használták az autót, de az vagy elveszett, vagy teljesen tönkrement. Így az autó használhatatlan. Sikerült olyan megbízható, hivatalos autónyitó kollégákat megbíznunk, akik minden esetben roncsolásmentesen, és a legfigyelmesebben nyitják az autót. Erről bővebben ezen a weboldalunkon tájékozódhat:

www.autonyitas-zarnyitas.hu

Bármilyen kulcskészítés, kulcsmásolás gondja akad, keresse üzletünket, itt biztosan megoldást nyújtunk a problémára!

KULCSKIRÁLY a Nyugatinál – Budapest VI. Bajcsy-Zsilinszky út 63.

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest