Kulcsmásolás hétvégén is!

Mivel sokan dolgoznak hétköznap reggeltől estig, így nem tudják megoldani sem a bevásárlást, sem a kulcsmásolást.

Jó hírünk van, mert ha szombaton hozzánk jön, mind a kettőt el tudja intézni. A Kulcskirály mellett van egy Lidl élelmiszer áruház, ami már reggel hét órától nyitva van, szombaton is. A mi üzletünk 9 órától van nyitva, egészen délután 13 óráig. Így bőven el tudja intézni a bevásárlást és a kulcsmásolást. Hozza be hozzánk a kulcsát, majd menjen át, vásároljon be, majd mielőtt elindul haza, már csak a kész kulcscsomót kell elvinnie.

Így időt spórol meg, nem kell üzletünkben sorban állnia, és bármelyik kulcsát 10-15 percen belül elkészítjük. A Kulcskirály minden szombaton minimum egy, de van, hogy két szakértő kulcsmásolót is foglalkoztat. Sokan csak ezt a napot tudják használni arra, hogy eljöjjenek hozzánk, így kérünk mindenkit, keressenek minket személyesen, mert telefonban ilyenkor nem igazán van időnk felvilágosítást adni.

A zárhoz való kulcskészítést, ami igazán időigényes feladat, nem biztos, hogy tudjuk vállalni még arra a napra. De nem probléma, a zárakat átvesszük, és hétköznap el tudnak érte jönni.

Mivel nem kell parkolást fizetni szombaton, sokan autóval szeretnének minket megközelíteni, de kérünk mindenkit legyenek türelemmel, általában szokott felszabadulni szabad parkolóhely, mert gyakran a Lidlben vásárolnak az emberek, ami max. 20 percig tart, majd tovább állnak.