Kulcsmásolás IX. kerület

A belvárossal szomszédos kerület a IX. kerület, másnéven Ferencváros. Olyan épületek számára ad otthont, mint a Semmelweis Orvostudományi Egyetem vagy a Budapesti Corvinus Egyetem. De itt található a Páva utcai Zsinagóga is. A két nagy egyetem komplex zárrendszert használ, a legtöbb épületben egyedileg kialakított főkulcsos megoldással lehet közlekedni. Ide tartozik még a Vásárcsarnok, vagy az Iparművészeti Múzeum. Több kisebb kulcsmásoló működik a kerületben, így aki átlagos kulcsokat szeretne elkészíttetni, biztosan talál megoldást.

A budapesti Kulcskirály zárszaküzletben viszont lehetőség van több ezer kulcs közül bármilyen kulcsmásolást kérni, így aki nem szeretne a szájhagyomány útján bolyongani a IX. kerületben, annak javasoljuk, jöjjön el a Nyugati tér mellett található Kulcskirály kulcsmásoló szaküzletbe!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület

Ferencváros rengeteg egyetemistát és iskolást fogad, akár átutazóban, akár fixen ott laknak és tanulnak a kerületben, előbb vagy utóbb kulcsra lesz szükségük. Hozzánk akár egyetem előtt, vagy iskola után is el tudnak jönni kulcsot készíttetni, mi gyorsan és pontosan dolgozunk. Más kulcsmásoló áraihoz képest pedig jóval kedvezőbb áron másolunk kulcsokat!

Jó hír az iskolába vagy munkába járók számára, hogy nyitvatartási időnk, reggel 8 és este 18 óra közötti időben van!

Akár busszal, metróval vagy villamossal is gyorsan és egyszerűen megtalálhatóak vagyunk.

A Ferencvárosban lévő lakások és irodák nem különböznek a többi irodától és lakástól. Így azok zárjai és kulcsai egyaránt ismerősek szakképzett eladóink és kulcsmásolóink számára.

Mi minden kulcsmásolásra garanciát vállalunk, amit nem törött, vagy kopott kulcsról kell elkészíteni!

Milyen kulcs miatt érdemes hozzánk eljönni a Ferencvárosból? – Bármilyen biztonsági kulcsmásolást elkészítünk, vagy akár autójának a kulcsait is lemásoljuk! Legyen bármilyen korú vagy típusú a gépjármű, a legtöbb esetben azonnal tudunk pótkulcsot készíteni hozzá. A IX. kerületből igen gyorsan el lehet jönni hozzánk autóval, így pár perc alatt elkészülhet gépjárművének a kulcsa.

A Kulcskirály minden kerület részére biztosít hétvégén is értékesítést és szolgáltatást! Szombatonként reggel 9 és délután 13 óra között vagyunk nyitva.

A Ferencváros közbiztonsági szempontból sokat javult, de ez igazából csak az új építésű ingatlanokra jellemző, a régi társasházak és bérházak még mindig egyszerű célpontok a hívatlan látogatók számára. Nagyon sok külföldi száll meg társasházak kiadó lakásaiban, a biztonságot pedig nem igazán tartják fontosnak az ott lakók. Véleményünk szerint, akik ilyen bérházban laknak, fordítsanak nagyobb figyelmet a saját lakásuk és értékeik védelmére! Elég sok történetet hallunk, hogy hogyan mennek be olyan lakásokba, ahol elsősorban vendéglátás folyik. Szinte kivétel nélkül, egyik lakás sem volt megfelelően biztosítva a zárást illetően.

A Kulcskirály nemcsak kulcsokat készít és másol, hanem olyan zárakat és eszközöket is forgalmaz, amik teljes védelmet tudnak biztosítani a lakók részére.

Kulcsmásolás a IX. kerületben a Kulcskirály részéről könnyedén megoldott, Budapest központi elhelyezkedésünk révén, könnyedén tudunk bárki számára kulcsmásolást biztosítani.

Ha a 9. kerületben vett ingatlant és zárat szeretne cserélni, vagy kulcsot másoltatni, hozzánk fordulhat bátran, minden eshetőségre fel vagyunk készülve! Zárat vehet Budán is, nagyon drágán! Vagy szuper áron a Kulcskirályban! Lényegesen nagyobb választékot kínálunk és bizonyos zuglói kulcsmásolókhoz képest, a kulcsok is elsőre pontosak és működnek!

Mi nem csak azt a három féle kulcsot készítjük, amit éppen a zárszerviz a csomagtartóban tárol, hanem minden lehetséges kulcsra van megoldásunk!

Télen – nyáron, Bajcsy 63!

KULCSKIRÁLY – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328