Kulcsmásolás szombati napon

A szombat sok ember és család életében egy szabad nap. Ilyenkor el tudnak menni kirándulni, a telekre, vagy sok mindent szeretnének elintézni. Ezen a napon lehet nagybevásárlást végezni, elmenni egy bevásárlóközpontba, és ott több mindent is el lehet egyszerre intézni. Ezeken a helyeken is találni késélezőt, kulcsmásolót, cipő-javítót, cipzár készítőt. Szóval mindenhez értenek is, de semmit nem csinálnak meg jó minőségben.

Nagyon sok panaszt hallani ezekről a plázabeli kulcsmásolókról, hogy drágák és nem jó minőségben készítették el a kulcsokat. Ez nem csoda, hiszen nem lehet érteni mindenhez.

A kulcsmásolás egy szakma, amit csak hosszú évek rutinjával lehet elsajátítani. Sok kulcsot kell ismerni fejből, és nem árt komolyabb raktárkészletet sem tartani belőlük.

A Kulcskirály minden szombaton elérhető, nyitva tart, és tapasztalt, profi kulcsmásoló szakemberrel dolgozik. Ez azt jelenti, hogy ha éppen a szombati bevásárlást tervezi, akár a Bajcsy-Zsilinszky úti Lidl áruházban is megvásárolhatja az élelmiszereket, és miközben ön kényelmesen vásárol, addig a Kulcskirályban elkészítik a kulcsait.

Többnyire a reggeli időpontokban még bőven talál parkoló helyet is, így könnyedén, akár az üzletünk előtt is meg tud állni, és így megkönnyíti a cipekedést is.

Bármilyen kulcsot lemásolunk szombaton is, nincs kivétel! Legyen akár egy postaláda kulcs vagy páncélszekrény kulcsmásolás, mi pár perc alatt elkészülünk vele.

A szombati napon is ugyanazt az árat tarjuk mint hétköznap. Van olyan zárszaküzlet, aki a szombati napon kedvezményt biztosít, erre annyit szoktunk mondani, hogy azokból a budai árakból mi is szívesen biztosítanánk kedvezményt, de mi nem csapjuk be a vevőket. Szerintünk érdemes akár Budáról is átjönni hozzánk! Ha összehasonlítják a termékeink árát, rájönnek erre, hiszen sok esetben ugyanazokat a zárbetéteket, vagy kulcsokat áruljuk, de sokkal kedvezőbb áron! Ennek az az oka, hogy a budai zárbolt, minket lemásolva, tőlünk lopva a nevet és az ötletet, no meg valamennyi embert a boltba elcsalva, jóval drágábban alakította ki az üzletpolitikáját. Véleményünk és tapasztalatunk szerint – hiszen mi is jártunk már a Fehérvári úton vagy a Margit körúton -, sokkal nagyobb a választékunk minden tekintetben! Áraink jóval kedvezőbbek, és kulcsmásolás területén is sokkal tapasztaltabbak vagyunk.

Szombaton akár autókulcsot is tud nálunk készíttetni, de ehhez minden esetben hívja fel előzetesen az üzletünket, és érdeklődjön, hogy bent van-e az autókulcsos kolléga. Az autókulcs egy teljesen külön iparág, nem elegendő a kulcsot mechanikusan lemásolni, azokat sok esetben fel is kell programozni az autóhoz. Ilyenkor minden esetben az autóval kell jönni, és kb. fél óra, míg elkészül az autókulcs. Készítünk nyomógombos távirányítós kulcsot is, vagy akár csak egy sima pótkulcsot, amiben benne van az inmobiliezer chip is.

Minden hasznos információt autókulcs kapcsán a következő weboldalon talál: www.autokulcsmasolas.hu

Biztonsági kulcsmásolás a Kulcskirály zárszaküzletben akár szombati napon is megoldható!

Mit nevezünk biztonsági kulcsnak? – Azon kulcsokat, melyekhez tartozik egy plasztik kártya, és azon szerepel ugyanannak a gyártónak a neve és a kulcs sorszáma, mint a kulcson. Ez nagyon fontos, hogy a plasztik kártya meglegyen, mert a másolásvédett kulcsokat nem áll módunkban elkészíteni ez a kártya nélkül!

Vannak olyan kulcsok, melyeknek az elkészítése több időt vesz igénybe, ilyen lehet például egy Keso, vagy egy Mul-T-Lock MT5+ kulcs, ezeket a kulcsokat csak egyfajta profi kulcsmásoló gépen lehet elkészíteni, ami teljesen automata.

Ha nem autóval érkezik a városba, hanem tömegközlekedéssel, pillanatok alatt eljuthat hozzánk, mivel a legközpontibb helyen vagyunk. Nem szükséges bolyongani Zuglóban, sikátoros utcákban, csak azért, hogy lemásoltasson egy kulcsot, olyan helyen, ahol nem is értenek hozzá. A Várna utca és környékét mi messziről kerülnénk, pláne, hogy szombaton senki nem is dolgozik azon a környéken!

Mivel a Kulcskirály nemcsak kulcsmásolással foglalkozik, hanem különböző zárakat és kilincseket is értékesít, érdemes áruházunkba ellátogatni, hiszen több mint 200 négyzetméteren várjuk vásárlóinka! Nincs még egy szaküzlet, ahol ennyi mindent, ilyen profin felszerelkezve értékesítenének! Ha biztonságra van szüksége, nálunk szombaton is jól jár!