Kulcsmásolás VI. kerület

Terézváros egyre több irodaházzal, és kereskedelmi egységgel bővül, ezáltal a belvárosban élő fiatalok számára is egyre vonzóbb hely. Sok új építésű társasház kerül átadásra, vagy a régi, nagypolgári lakásokat újítják fel a műemlékvédelem figyelembevételével. Aki a Terézvárosban él, szinte biztosan ismeri azokat a meghatározó üzleteket, melyek már évtizedek óta működnek, és meghatározzák a belváros arculatát. Ilyen szaküzlet a Kulcskirály is, ami a 1980-as évektől az V. kerületből a VI. kerületbe költözött, és több mint 200 nm-en kínálja termékeit és szolgáltatásait.

A VI. kerületben dolgozók, akár ebédidőben, pár perc alatt elvégeztethetik a kulcsmásolást, ha sürgősen kulcsot szeretnének másoltatni. A Kulcskirály nem egy eldugott telepen van, hanem a Bajcsy-Zsilinszky úton, azon belül is a legjobb helyen. A Nyugati térhez igen közel.

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület

Olyan üzletek, mint a Kátay vagy a Halász biztonságtechnikai üzlet megszűnése után is a Kulcskirály töretlen és elkötelezett a hozzánk betérő vásárlók magas színvonalon történő kiszolgálásában.

Nemcsak a VI. kerületi lakosok számára vagyunk elérhetőek, hiszen a Nyugati térre vidékről is nagyon sokan utaznak fel vonattal, vagy az iskolakezdés előtt, augusztusban már az albérlet foglalók is be tudnak hozzánk jönni egy-egy kulcsmásolásra.

Aki autókulcsot szeretne készíteni, nálunk szintén nagyon jó helyen jár, hiszen folyamatosan bővítjük, fejlesztjük ezen szolgáltatásunkat, hogy mindig napra készek legyünk a legtöbb autókulcs esetében. Számos bicskakulcsot, chipes pótkulcsot készítünk, és az előttünk lévő főútvonalon a parkoló hely is biztosítva van. Nem privát ügyfél parkolóra kell gondolni, hanem a Bajcsy-Zsilinszky úton, mivel nem lehet a lakosságnak tárolni az autót, így folyamatosan cserélődnek az autók, ezáltal könnyebben lehet előttünk helyet találni.

Az autókulcs készítés előtt minden esetben érdeklődjenek telefonon! Típusra és gyártási évre minden esetben szükségünk van!

Gyakori, hogy egy helyi irodaházaknak adunk el zárrendszert, vagy amikor egy társasház a nálunk vásárolt kulcsokból másoltat újra. Ha másolásvédett kulcsokat hoznak, fontos, hogy meg legyen a kódkártya, ami alapján a kulcsokat lehet másoltatni.

Terézváros rajtunk kívül nem rendelkezik olyan komplex kulcs- és zár szolgáltatóval, mint a Kulcskirály!

Másolunk -többek között- biztonsági kulcsokat, tollas kulcsokat, kínai lapon mart kulcsokat, bútor kulcsokat.

Készítünk régi zárakhoz kulcsokat, vagy beltéri ajtókba fazon-kulcsot, de minden esetben ilyenkor hozzák el a zárat a pontos azonosítás végett!

Hogyan érnek el bennünket a Terézvárosban? –Egyszerűen! Akár trolival, akár metróval, akár busszal el lehet jönni hozzánk. A legtöbb esetben a Nyugati térhez érdemes tervezni a közlekedést, és onnan pár méterre található az üzlet.

Mikor vagyunk nyitva a VI. kerületben? – Szinte egész nap, reggel 8 órától, egészen este 6 óráig. Minden hétköznap! Ezen kívül, aki csak a hétvégén tud eljönni hozzánk kulcsot másoltatni, annak reggel 9 és délután 1 óra között tudunk segíteni, minden szombaton!

Speciális kulcsokkal is lehet minket keresni, nem futunk el semmilyen kulcs elől!