Kulcsmásolás VII. kerület

A kulcsmásolás a belvárosban viszonylag sok helyen megoldható. Minőségi kulcsmásolás, ahol majdnem minden kulcsot le tudnak másolni, már sokkal kevesebb helyen lehetséges.

Az erzsébetvárosi lakosok kényelmes helyzetben vannak, mert tömegközlekedéssel vagy autóval is gyorsan elérhető a Nyugati tér mellett található kulcs- és zárszaküzlet, a Kulcskirály. A VII. kerület szomszédos kerület a Király utca mentén a VI. kerülettel. A leggyorsabb és legsűrűbben közlekedő eszköz a 4-6-os villamos. A Blaha Lujza térről kb. 10 perc a Nyugati tér.

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület

A kulcsmásolás nálunk megvárható, és a legtöbb esetben pár perc alatt elkészül. Aki autóval közlekedik, annak a Deák tér irányából javasoljuk megközelítésünket, vagy a Nyugati térnél van lehetőség visszakanyorodásra, és máris le lehet parkolni a közelünkben. A VII. kerületben is rengeteg a felújítás, így teljes lakótömbök épülnek újjá. Ezekhez az ajtókhoz minden esetben szükséges egy idő után pótkulcs, így kézenfekvő, hogy ha minőségi kulcsmásolást szeretnének, akkor nem Budára kell menni, hanem a fél évszázada működő Kulcskirályba!

Üzletünk régi és új zárakhoz is vállal kulcskészítést. A VII. kerületben működik a Mauer forgalmazó cég is, rengeteg Mauer kulcsot kapunk a mai napig, sőt nem csak Mauer kulcsmásolással foglalkozunk, de zárbetéteket is értékesítünk.

A 2000-es évek elején a Rákóczi úton nyílt a Kulcskirály 2. szaküzlet, ami pár év működés után sajnos bezárt. Azokban az években a kulcsmásolás azon a részen jól ment, de az üzlethelyiség feleslegesen túl nagy volt. Erzsébetváros intézményei, illetve iskolái részére vállaljuk nagy mennyiségben is a kulcsmásolást.

Erzsébetváros közterületi megfigyelési rendszert dolgozott ki a betörések és a bűncselekmények elkövetőinek felderítése és elfogása végett. Amennyiben saját magunk gondoskodunk a magántulajdonunk védelme érdekében, érdemes biztonságtechnikai szaküzletünket felkeresni, és a mai betörési módokkal szemben ellenálló zárakat és zárbetéteket beszerezni. A biztonsági zárbetétek nagy többsége, ami nem kínai, mind három kulcsos. A nyugat-európai országokban teljesen elfogadott, hogy egy zárbetéthez három kulcs tartozik. Az autókulcsból sem kapunk öt darabot. A feleslegesen sok kulcs darabszám, visszaélésre ad lehetőséget. Sokunk akkor is másoltat kulcsot, ha van még három, négy darab, csak nem találja azokat.

A VII. kerületben nagyon sok szálloda és vendéglátóipari egység tevékenykedik. Többek között a Király utcából is sok hotel, hostel jár hozzánk kulcsot készíttetni, de nem ritka vendég nálunk a Corinthia Budapest, másnéven a Royal szálloda sem. A Kulcskirály a belvárosban élő és dolgozó emberek számára minden hétköznap nyitva van, reggel 8 és este 18 óra között. Aki nem tud ebben az időpontban jönni, mert dolgoznia kell, semmi gond, szombaton reggel 9 és délután 13 óra között is nyitva vagyunk.

Egyre többen keresnek fel minket autóval, és sok esetben az a kérdés, hogyan lehet nálunk parkolni. Nem rosszabb a helyzet, mint mondjuk a körúton, vagy az Izabella utcában. Ahhoz, hogy valaki minél közelebb tudjon az üzlethez parkolni, szükséges némi szerencse is, de reggeli időpontban elég sok szabad parkolóhely szokott lenni. Az autókulcsmásoláshoz a legtöbb esetben autóval együtt érdemes jönni hozzánk, hiszen a legtöbb autókulcs ma már transzponderes chippel van ellátva, azt pedig az autóval együtt kell programozni.

A Kulcskirály már nagyon régóta ugyanazon a helyen van, így mindenki számára biztosítva van a helyünk, könnyedén elérhetőek vagyunk. A VII. kerület kulcsmásoló üzleteivel ellentétben van még egy nagy előnyünk, kizárólag olyan szakképzett kulcsmásoló- és zár szakértő kollégák dolgoznak nálunk, akiknek ez a szakmájuk már több mint húsz éve. A kulcsmásoló gépeket folyamatosan cseréljük a legújabb típusokra, így tudjuk folyamatosan a legmagasabb színvonalon tartani a szolgáltatásunkat.

KULCSKIRÁLY – 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328