Kulcsmásolás VIII. kerület

A kulcsmásolás, mint szolgáltatás, minden ember részére könnyedén elérhető, bármelyik kerületben is éljen vagy dolgozzon. Egy jó kulcsmásoló üzlet megtalálása, azonban már sokkal nehezebb ügy. Azért, hogy jó kulcsmásolót találjunk, lehet, hogy pl. Zuglóból, vagy a Józsefvárosból már egy kicsit utaznunk kell. Aki a belváros felé veszi az irányt, biztosan talál egy nagyon jó zárszaküzletet, ami a Bajcsy-Zsilinszky úton helyezkedik el, ez pedig a Kulcskirály!

Üzletünk több mint 50 éve szolgál, és több millió kulcsot készített el eddig, amely szám folyamatosan növekszik. A Józsefvárosban élők számára több kulcsmásoló is el tud készíteni egy Elzett kulcsot, vagy egy bevásárló központban a helyi suszter is készít valamilyen kulcsokat. Ezzel ellentétben nálunk minőségi kulcsmásolatokat kap, amiért érdemes pár perc utazást a kulcsmásolás érdekében tenni, hogy mindig működő, tökéletes kulcsokat kapjanak. A VII. kerülettől a Rákóczi úttal elválasztott VIII. kerület szomszédos. Tömegközlekedéssel a nagykörúti villamos 4-es, 6-os vonalán, a József körúttól tíz perc alatt elérhető a Nyugati tér.

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület

A Kulcskirály központi helyen, a Nyugati téri Skála Metrótól kb. 30 méterre található. Üzletünk széles nyitvatartási időben várja kedves vásárlóit.

A Kulcskirály a kerületben lévő Pázmány Péter Katolikus Egyetem részére készíti a főkulcsos zárrendszert. Itt több ezer zárbetét készül majd el, illetve már egy része el is készült. A kulcsok erős acélkulcsok, nagy kopásállósággal.

A nyolcadik kerületben működik piac, vasút állomás, szálloda, iskola és több egészségügyi intézmény is. Több mint 70.000 lakosa van a VIII. kerületnek. Itt helyezkedik el a Corvin sétány, illetve a Corvin lakópark. Az elmúlt évtized legnagyobb beruházása ez VIII. kerületben, több ezer új lakás, üzlet, bolt és szórakozó hely szolgálja a Corvin negyed területén élők mindennapjait.

A Corvin sétányt és a Corvin lakóparkot is zárakkal és kulcsokkal látták el. Az új társasházak postaládája mindegyik az olasz Silmec postaláda, amihez a Kulcskirály mindig tud pótkulcsot vagy zárat biztosítani. De a bejárati ajtók zárjaihoz is elkészítjük a kulcsmásolást, legyen szó bármilyen kulcsról.

A VIII. kerület kereskedelmi egységekkel és vendéglátó helyiségekkel is bőven el van látva. A Kulcskirály mindenki részére biztosítja a tökéletes kulcsok elkészítését!

Hol tudunk autókulcsot készíteni a VIII. kerületben? Hát, ha nem is helyben a kerületben, de nem messze attól, a Nyugati téri felüljáró lábánál, a Kulcskirály autókulcsos kollégáknál. A legtöbb esetben az autóra is szükség van a programozás idejére, de teljes körű felvilágosítást adunk, ha kulcskészítés előtt telefonon felhívnak bennünket.

A parkolás is könnyedén megoldható, az üzlet előtt is szokott hely lenni, vagy a felüljáró lába alatt, több autó is tud kényelmesen parkolni.

A VIII. kerület közbiztonsága papíron sokat javult, de a betörések száma csak nagyon lassan csökken. Mióta komolyabb biztonsági ajtókat szerelnek fel az emberek a biztonságuk érdekében, a betörési módszerek is változtak. A Kulcskirályban zárcsere esetén betörésbiztos zárakat tud vásárolni, illetve meg tudja erősíteni az ajtaját, hogy ne legyen hívogató a betörő számára. A másolásvédett kulcsokkal ellátott zárak választéka üzletünkben a legnagyobb, minden igényre találunk megoldást biztosítani! Az általunk értékesített zárakhoz bármennyi kulcs kérhető, azokat helyben elkészítjük.

KULCSKIRÁLY – A minőségi kulcsmásoló!

KULCSKIRÁLY – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328