Kulcsmásolások és zárrendszerek

Üzletünk elvégzi cégének kulcsmásolási igényét. Vállaljuk cégek, közintézmények, vállalatok kulcsainak másolását, készítését.

Készleten tartunk nagy mennyiségben bútorkulcsokat, szekrénykulcsokat. Jelentős darabszám esetén, 50 vagy 100 darab felett, jelentős árkedvezményt tudunk biztosítani!

Másolásvédett kulcsokat kizárólag kódkártya alapján másolunk, így ezt minden esetben, kérjük szíveskedjen elhozni magával!

Több cég, iroda rendelkezik páncélszekrénnyel, trezorral. Tollas széfkulcsok másolását azonnal vállaljuk! Akár hétvégén, szombaton is!

Amennyiben a kulcsot jogtalan személy eltulajdonította, lehetőség van a széfzár átkódolására, vagy cseréjére. A csere akkor könnyebb megoldás, ha van raktáron széfzár, és nem bonyolult a beszerzése. Az átkódolás, ugyanolyan biztonságos, mint a csere, hiszen a régi kulcs 100%-os biztonsággal kizáródik, nem fogja tudni már működtetni a zárat. Ha elhozza hozzánk kiszerelt állapotban a kulcsos széfzárat, üzletünkben pár óra alatt elvégezzük az átkódolást méghozzá garanciával!

Szállodák, hotelek részre vállaljuk zárrendszerek kulcsainak másolását, pótlását, márkafüggetlenül! Evva zárrendszerek, Evva szálloda és hotel kulcsok másolását bízza profi üzletre, a Kulcskirályra!

Ezeknél a rendszereknél minden esetben szükségünk van a régi zárrendszernek az azonosításához szükséges dokumentumra.