Magnum kulcsmásolás

A Kulcskirály kulcsmásoló részlege attól igazán egyedi és páratlan, hogy olyan ritka kulcsoknak is utánanézünk, felkutatjuk, amit más kulcsmásolók nem tesznek meg. Ilyen zárbetét a Magnum hengerzár család és annak kulcsai.

A Magnum zárbetétek az internetnek köszönhetően, elsősorban külföldi webshopokból jönnek be, tudomásunk szerint hivatalos képviselete nincsen hazánkban a Magnum záraknak. A Magnum zárak könnyen összetéveszthetők a világhírű, izraeli Mul-T-Lock gyár termékeivel, de csak hasonlítanak rá. A Magnum zárak és kulcsok nem komoly minőségi termékek, így nincs mögöttük olyan nagy vállalat, mint a Mul-T-Lock vagy az RB vállalat.

A Magnum zárbetétek jellemzően angliai webshopokban fordulnak elő, de maga a termék kínai! Minőségben messze elmarad bármelyik európai zárbetétgyártó termékei mögött!

A Kulcskirály Budapesten elsőként oldja meg a Magnum kulcsok készítését, másolását! Bőven van ilyen nyerskulcsunk, és minden technikai feltétel is adott ahhoz, hogy elkészítsük a Magnum zárak kulcsait. A Kulcskirály a legújabb Silca Matrix Pro gépeket használja, amelyek a lapon mart kulcsmásolás legjobb minőségű kulcsmásoló gépei. Egy ilyen Magnum kulcs elkészítése pár perc alatt megtörténik, így megvárható.

A Magnum kulcsmásolás menete:

Elhozzák a Nyugati térhez közel eső Kulcskirály szaküzletbe a kulcsot, és a kulcsmásoló kolléga pontosan beazonosítja a másolandó kulcsot. Miután ez megtörtént, az árat is pontosítjuk, illetve az elkészítési időt, ami a darabszámtól is függ. Az egyik kulcsmásoló gépet kiválasztva, a mintakulcsot elhelyezzük a letapogató részbe, a nyerskulcsot behelyezzük a felső maró satujába. A gép beállítása alapján az egyik maróval elkészítjük az összes pontfuratot a kulcsban, a kulcs mind a két oldalán. Ha több kulcsra is szükség van, akkor a maró oldalon, mindegyik kulcsot végig elkészítjük. Ez után, ha szükséges, a kulcs és a zár így kívánja, akkor marót és tapogatót cserélünk, majd minden kulcson elkészítjük a hernyó-járatot. Ha ez is készen van akkor, a kulcsokat lesorjázzuk, és a garancia jelünkkel ellátjuk. Ezután készen is van a kulcsok másolata.

A Magnum kulcsnak jellegzetes fekete műanyag, négyzet formájú kulcsa van, gyárilag 3 vagy 5 darab ilyen kulcs tartozik a zárbetéthez. A kulcs fejébe jól látható az “M” logó és a Magnum felirat. Lapon mart kulcsokkal készítik, de a profil egy kicsit egyedi. Nekünk is kellett pár hónap, hogy megtaláljuk a tökéletes beszállítót a nyerskulcshoz, de mostanra a sima pontfúrt és a pontfúrt plusz hernyó-járatos kulcsokat el tudjuk készíteni.  Az általunk készített Magnum kulcsok pont úgy működnek, mint az eredeti kulcsok.

Fontos, hogy a kulcsmásoláshoz nincs szükség semmilyen kártyára! A kulcsoknak nincsen másolás elleni védelme. Nem készíthető belőle semmilyen zárrendszer. Utólagosan nem tudjuk megoldani a Magnum zárak gombozását sem.

A kulcsmásolás ára a Magnum kulcsok esetében a Kulcskirályban nem horror, ugyanolyan áron készítjük, mint bármilyen kétsoros, lapon mart kulcsot.

A Kulcskirály minden Magnum típusú kulcsra garanciát vállal!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület