Mauer kulcsmásolás

Mauer kulcsmásolás folyamata

mauer-gyarA Mauer zárbetétek legelterjedtebb kulcstípusai, amelyet a legtöbbet másolunk üzletünkben jelenleg Magyarországon, az a Mauer Red Line C14, C22, C07 illetve a Mauer C41 típusú védett profilú, pontfuratos, kódolható zárbetétek. Ezekhez a gyártó cég öt darab lapon mart kulcsot biztosít. A zárbetétek egy kártya segítségével regisztrálva vannak, és kizárólag e regisztráció ellenőrzése után lehet őket lemásoltatni. Mauer kulcsok másolásával forduljon hozzánk!

Ezeket a típusokat kizárólag gyári Mauer nyerskulcsokra másoljuk át, egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásoló géppel. Ez úgy történik, hogy az eredeti kulcsot behelyezi a kulcsmásoló szakember a kulcsmásoló asztal leszorító satujába. A nyerskulcsot pedig a mellette lévő másik satuba helyezi be. A gép elindításával megkezdődik a kulcsmásolás művelete. A bal oldali kar le- és felfelé történő mozgatásával a gyári kulcsról megtörténik a letapogatás, méretezés. Ezzel egyidejűleg, a jobb oldali maró belemarja a nyerskulcsba a vájatokat, pöttyöket, mélyedéseket. Ezt annyiszor kell megismételni, ahány „pötty” van a kulcson. Majd a kulcsot megfordítva, mindezt elvégezzük a másik oldalon is.

mauer-zarak-kulcsmasolasa-a-kulcskiralybanEzután a kulcsmásoló szakember egy lapos tűreszelővel a feltüremkedő rézsorját eltávolítja és üzletünk C jelzését a kulcsfejbe beleütve befejezi a kulcsmásolás műveletét.

A kulcsmásolás folyamán két fontos biztonsági előírást kell betartani. Az egyik a védőszemüveg használata, mert a kirepülő fémforgácsok komoly sérülést okozhatnak a szemnek. A másik pedig kulcs erős rögzítése, nehogy marás közben kidobja a kulcsot a satuból, ami a maró törését okozhatja.

A Mauer kulcsmásolás árai

profi-mauer-kulcsmasolas-budapestAz Mauer lapon mart kulcsmásolás ára a C14 és C07 kulcsok estében 4000 forint/darab. A C41 típusnál pedig 5000 forint darabja.

Az ár bruttó ár és tájékoztató jellegű. Részletes és pontos tájékoztatást Árlista menüpontunkban találhat.

Mauer zárbetét – Kulcskirály!

Kulcskirály zárszaküzletünk több mint három évtizede forgalmazza a Mauer zárbetéteket. Még a 90-es évek elején Dekaba néven volt ismert, mint német zárbetét. Az idő elteltével a Kaba megvásárolta, és a széf-zárakat gyártotta tovább, a Mauer pedig Bulgáriába költözött és ott gyártotta a zárbetéteket. Ebben az évben megvásárolta az Assa Abloy, így már ez sem független.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

mauer-kulcsok-masolasaBudapest egyik legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Cerutti, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

mauere-zabetet-forgalmazasZárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Mauer kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

mauer-kulcsmasolas-kulcskiralyAmennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a +36-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a Mauer cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Mauer kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!