MCM kulcsmásolás

MCM laponmart kulcsmásolás folyamata

mcm-zarak-kulcsmasolasa-kulcskiralyAz MCM zárbetétek egy spanyol gyártó által gyártott zárbetétek. Ezekhez a zárbetétekhez a gyártó cég öt darab laponmart kulcsot csomagol. A jellegzetes MCM doboz színe sárga és kék. Amennyiben több MCM kulcsra lenne szüksége, a kulcsok másolásával forduljon hozzánk!

Ezeket a típusokat gyári MCM nyerskulcsokra másoljuk át, egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásológéppel. Ez úgy történik, hogy az eredeti kulcsot behelyezi a kulcsmásoló szakember a kulcsmásoló asztal leszorító satujába. A nyerskulcsot pedig a mellette lévő másik satuba helyezi be. A gép elindításával megkezdődik a kulcsmásolás művelete. A bal oldali kar le- és felfelé történő mozgatásával a gyári kulcsról megtörténik a letapogatás, méretezés. Ezzel egyidejűleg, a jobb oldali maró belemarja a nyerskulcsba a vájatokat, pöttyöket, mélyedéseket. Ezt annyiszor kell megismételni, ahány „pötty” van a kulcson. Majd a kulcsot megfordítva, mindezt elvégezzük a másik oldalon is.

Ezután a kulcsmásoló szakember egy lapos tűreszelővel a feltüremkedő réz sorját eltávolítja. Fogazott kulcs esetében megdrótkorongozza, valamint üzletünk C jelzését a kulcsfejbe beleütve befejezi a kulcsmásolás műveletét.

A kulcsmásolás folyamán két fontos biztonsági előírást kell betartani. Az egyik a védőszemüveg használata, mert a kirepülő fémforgácsok komoly sérülést okozhatnak a szemnek. A másik pedig kulcs erős rögzítése, nehogy marás közben kidobja a kulcsot a satuból, ami a maró törését okozhatja.

mcm-kulcsok-masolasa

MCM kulcsmásoló árak

Az MCM laponmart kulcsmásolás ára 1500 – 2800 forint között mozog.

Ezek az árak bruttó árak és tájékoztató jellegűek. Részletes és pontos tájékoztatást Árlista aloldalunkon találhat.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

mcm-kulcsmasolas-budapestBudapest egyik legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásológépekkel dolgozunk! Kiváló szakemeberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

mcm-profi-kulcsmasolas-kulcskiralyKulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollaskulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid hatridővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problámákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

MCM kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a +36-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha az MCM cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen MCM kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!