Megvárható Cisa kulcsmásolás

A Cisa kulcsok jellegzetességét a fekete műanyag sapka határozza meg. A zárakhoz általában egy fényes, úgynevezett szervizkulcs tartozik, valamint 3 darab gyári számmal ellátott kulcs, a fején fekete műanyaggal.

A Cisa tollas kulcsok végein úgyszintén fogak, lépcsők, vágások, bástyák találhatók, melyet a kulcsvágó géppel vág bele pontosan a kulcs-szárnyba a kulcsmásoló szakember.

A kulcs tollazata, a jobb- és bal szárny szinkronban van egymással. Az egyik szárnyon, közvetlenül a kulcs-szár mellett egy kis „bucka” található, ami tulajdonképpen megvezeti a kulcsot, illetve ezzel védekeznek az ellen, hogy ezt a kulcsot másból nem lehessen kifaragni.

Zárszaküzletünkben mindig pontos Cisa kulcsok másolatokat készítenek. Főként gyári kulcsokból készülnek a pontos Cisa kulcsmásolatok, továbbá JMA és Erebbi nyerskulcsokból is készítünk a Cisa zárakhoz kulcsmásolatot.

A Cisa kulcsok másolását üzletünkben, sorban állás nélkül végeztetheti el. Ennek az elkészítési ideje kb. 5 perc, így megvárható. Várakozás közben szétnézhet üzletünkben, hátha van valami másra is szüksége.

A pontos Cisa kulcsmásolat jellemzői

A Cisa kulcsmásolásnál nagyon fontos szempont, hogy ép kulcsról készüljön el a másolat. Az eredeti kulcs ne legyen nagyon elkopva, ne legyen letörött foga, és ne legyen elhajolva, meggörbülve. A zár hosszú távú működését nagyon befolyásolja a rossz kulcsmásolat. Természetesen, ha csak egy ilyen ún. sérült kulcs van már a meglévő zárhoz, arról is próbáljuk a lehető legpontosabb másolatot elkészíteni.

A Cisa kulcsok palettájából szinte minden fajtát tudunk üzletünkben másolni. Legyen szó akár tollas kulcsról, akár hosszú- vagy rövid kivitelről egyaránt, de beszélhetünk cilinderes Cisa kulcsról is.

A gyári Cisa kulcsok fején minden esetben megtalálható a Cisa embléma és felirat. Kiváló kulcsmásoló szakembereink, több évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően felismerik a felirat nélküli Cisa kulcsokat is. Ezt pedig nem sok kulcsmásoló mondhatja el magáról!

Magyarországon egyedülállóként a Kulcskirályban beleütünk minden lemásolt kulcsba egy „titkos jelet”. Erről ismerjük fel, hogy a másolat az üzletben készült. Mi ugyanis garanciát vállalunk a kulcsmásolás precizitásáért, minőségéért, és ezzel tudjuk leellenőrizni, hogy a kulcs valóban nálunk készült. Máshol készült rossz minőségű kulcsokra, nem vállalunk garanciát, bármennyire is „cselesek” az ügyfelek.