Mitől is jó egy kulcsmásoló?

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz BudapestA kulcsmásoló feladata, hogy egy működő kulcsról tökéletes másolatot készítsen.

A profi kulcsmásolás két fontos szabályon alapul. Először is, rendelkezzen minden előforduló nyerskulccsal, legyen az Mottura, Cisa, RB, Abus, Yardeni, Tesa, stb. A második fontos paraméter, a kulcsmásoló géppark. Jó minőségű kulcsot, csak professzionális másológépekkel lehet készíteni.

A jó kulcsmásoló szakember tehát rendelkezik minden elérhető nyerskulccsal, és a legnehezebb feladat, hogy azt a kulcsot meg is találja a több ezer nyerskulcs közül, amire éppen szükség van.

Sajnos Budapest területén ez a szakma egyre jobban kihalófélben van, persze a kulcsmásolást mindenki csinálja, de igazi, jó kulcsmásoló szakember, a régi öregeken kívül, ritka, mint a fehér holló.

Sokan csak a pénzszerzés miatt másolnak kulcsot, rossz, használt gépekkel, de az igazi kulcsmásoló mestert az évek teszik tapasztalttá. Hogy mitől jó a kulcsmásoló? Hát kérem attól, hogy ha ránéz egy kézbe vett kulcsra, azonnal megmondja, hogy milyen, még ha utángyártott, akkor is. Illetve tudja fejből, hogy van ilyen készleten, és az kulcsmásolás árát is fejből tudja. Nem nyöszörög, hogy ezt meg kell nézni a katalógusban, meg, hogy 1-2 hét, mire beszerezzük, ár tekintetében sem azt mondja, hogy 500 és 5000 Ft között mozog majd a költség. Ezek nem kulcsmásolók, hanem szakmai kontárok!

Milyen gépek a jó kulcsmásoló gépek? A Kulcskirály évtizedek óta csak a legjobbat használja, mégpedig az olasz Silca kulcsmásoló gépeket. Ezen felül már rendelkezünk computeres, elektronikus kulcskészítő géppel is, ami képes a kulcsot kódkártya alapján elkészíteni.

Ahol Keso vagy MT5+ kulcsot nem tudnak helyben készíteni, az nem profi kulcsmásoló üzlet, annak általában más profilja is van, ezeket nem ajánljuk!

A Kulcskirály üzletben nem kell időpontot egyeztetni, nem kell telefonálni, bármikor el lehet hozzánk jönni a nyitvatartási időben, és a kulcsmásoló kollégák pár perc alatt elkészítik a kulcsokat. Üzletünk a Nyugati térnél van, a Bajcsy-Zsilinszky úton.

A Kulcskirályban nem csak egy ember ért a kulcsokhoz, nálunk összesen négy kulcsmásoló szakember dolgozik.

Győri György (Gyuri bácsi) a kulcsmásolók élő lexikonja és ikonja, minden kulcs típus a fejében van, mindent tud a kulcsokról, kapásból tudja a pontos árat. Ha esetleg olyan ritka kulcsfajtával találkozik, amihez nincs nyerskulcsunk, azt rövid idő alatt beszerzi.

Szántó István (Pisti) az egyik legprofibb, legalaposabb szakember, aki soha nem ad ki a keze közül olyan munkát, amire ne tudnánk garanciát vállalni. Olyan kulcsokat, mint a Tesa mega6+ vagy a BKS WS50-es típust, minden gond nélkül, percek alatt lemásolja.

Geszti Miklós, autókulcs-másoló guru, ha kell, kulcselektronikát javít, ha kell, autó-kulcsházat cserél, pengét másol, de leggyakrabban komplett távirányítós kulcsokat készít. Az autókulcs másolók között nincs párja, lelkiismeretes és szorgalmas, folyamatosan fejleszti, képzi magát.

Ilyen szakemberek a jó kulcsmásolók. Kijelenthetjük, hogy országos szinten is, ezen a szakterületen verhetetlenek vagyunk!

Ön hol találja meg ezeket a profi kulcsmásolókat? Budapesten, a Nyugatinál, a Skála Metro áruház mellett, a felüljáró lábánál.
KULCSKIRÁLY – Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Kisebb kapacitással, de hétvégén is biztosítunk mindig egy kulcsmásoló kollégát, hogy Ön akár szombaton is tudjon nálunk tökéletes kulcsot másoltatni.

Ne keverjen össze bennünket a budai oldallal, mi nem vagyunk Budán, az ott lévő, hasonló üzletnévvel ellátott egységtől minden formában elhatárolódunk!