Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV autókulcs készítés

Ha megnézzük a hasznaltauto.hu weboldalt, jól látszódik, hogy ez a modell a legnépszerűbb Magyarországon a Mitsubishik között. Több mint háromszáz eladó használt Outlander van a piacon, amelyek mind hybrid meghajtással rendelkeznek.

A japán márka legendásan tartós, megbízható elektronikával rendelkezik, a karosszéria amíg nincs törve, az is tartósnak mondható. Mi most csak a hybridekkel szeretnénk foglalkozni, de természetesen az összes Mitsubishi modellhez tudunk kulcsot készíteni.

Vállaljuk a kulcs beszerzését, a tollrész másolását és a kulcs elektronikájának a programozását!

Már elérkezett az Outlander hybrid is egy modellfrissítésre és a megbízható műszaki tartalom szép esztétikával párosul. 2012 végétől, 2013-tól vannak használt hybrid Mitsubishik, úgy gondoljuk, nem mindegyikhez van már meg a gyári 2 darab kulcs. Akinek olyan gondja van, hogy ehhez a modellhez szeretne kulcsot készíttetni, érdemes árat kérni a hivatalos szervízben. Miután ott sokkot kapott az illető a horrorisztikus ártól, keresse fel a Kulcskirály autókulcsos részlegét, ahol lényegesen kedvezőbb áron elkészítjük az Outlander 2.0 PHEV hybrid modell kulcsait.

A programozás és másolás idejére szükséges az autó jelenléte és legalább egy működő kulcs.

Az indítókulcsról bővebben:

Fontos tudni, hogy még új a modell (a hazai autók átlag életkorhoz képest), így csak gyári terméket tudunk adni!

A Mitsubishi Outlander PHEV kulcson szerencsés esetben lehet feliratot és gyári cikkszámot olvasni.

A gyártó neve: OMRON

Gyári lehetséges cikkszámok: 8637A698 vagy 863 7A6 98

Gombok a kulcson: 3 gomb található rajta

Európai gyártás esetében a frekvencia: 433 Mhz.  USA/Kanada esetében 313 Mhz.

Transponder, immo chip típusa: ID 46 PCF7952

Fontos, hogy ezekben az új “okos” kulcsokban a szervízpenge külön van, a kulcs nem tartalmazza. A Kulcskirályban rendelt Mitsubishi kulcshoz a szervízpenge jár és le is másoljuk.

Évjárat szerint 2012 – 2015-ig volt az első modell, már ezekhez is szabadkezes vagyis keyless go kulcsok tartoztak. Ezeket a kulcsokat másnéven SMART kulcsoknak is szokás nevezni. Egy idő után szinte biztos, hogy meg fognak jelenni utángyártott, jóval olcsóbb kulcsok is, de most egyelőre csak gyárit lehet hozzá szerezni.

Az új gyártási évhez tartozó kulcs adatai a következők:

Mitsubishi Outlander PHEV hybrid autókulcs 2015 – 2019-ig  – tehát egy vadonatúj autóhoz is tudunk már kulcsot rendelni és programozni!

Gyári cikkszám a kulcson: 8637B127

Felirat a kulcson: OMRON

Ez komplett távirányítós kulcs, nyomógombokkal, amit a Mitsubishi gyárt.

3 gombos, 433 Mhz frekvencián működik, természetesen smart kulcs, vagyis Szabadkezes / keyless go kulcs.

Szabadkezes kulcs csak olyan autóval tanul fel, ahol alapból ez a tudás az autóban is megvan. Ezért minden esetben megkérdezzük a tulajdonost, hogy milyen gyárilag az autó felszereltsége, a comfort részen. Az autó biztonsági része, ma már inkább comfort elektronika, mint biztonsági tényező.

Mitsubishi Outlander PHEV kulcsot Budapesten a Kulcskirály autókulcsokkal foglalkozó részlegen tud a legkedvezőbb áron beszerezni és másoltatni, de inkább programozni!

A másolás vagy tanítás idejére az autó jelenlétére szükség van, így keresse fel nyugodtan a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt lévő kulcsmásoló szaküzletet!

Ha e-mailt küldene, erre az e-mail címre várjuk: autokulcsmasolas@gmail.com

Telefon: 06 70 679 6363 – ezt csak munkaidőben vesszük fel, reggel 8 és délután 18 óra között.