Moia kulcsmásolás

Moia kulcsok típusai

moia-kulcsmasolas-kizarolag-a-kulcskiralybanA cilinderkulcs változata egy rövidebb kulcs. A Moia cilinderkulcsok  lapon martak, amelyeken pöttyök vagy furatok találhatók. Ezeket a kulcsokat a Kulcskirály zárszaküzletben eredeti kulcsokra másoljuk, mégpedig garanciával! Több száz ilyen Moia kulcsot készítettünk el, és nem volt még egy hibás, vagy pontatlan másolat sem! Zárbetétes Moia kulcsok másolásának árai már bruttó 2.500 forinttól!

Moia tollaskulcsok

profi-moia-kulcsmasolas-kulcskiralyA Moia tollas kulcs mérete hosszabb általában kéttollas változatban vannak jelen. A Moia tollas kulcsok ún. bástya mintázata és a bástyákon lévő emelkedések azért különböznek, hogy minél nagyobb variáns számú zárat, illetve kulcsot tudjanak gyártani. Sajnos sokszor van az, hogy a gyártó cég, a több milliós variációszámú kulcsemelkedés miatt, kifelejti a számításból azt, hogy a kulcs fogazatának legszélső bástyája a fentiek miatt mennyire vékony. Ez a vékonyság a biztonságot egyáltalán nem befolyásolja, azonban ha a kulcsot véletlenül leejtjük, akkor ez a szélső, vékony bástya (ami 1-3 mm széles) nagyon könnyen letörhet, ami akár zárcseréhez is vezethet.

A biztonságot szem előtt tartva, cégünk a Moia tollas kulcsos változatára esküszik, hiszen, gondoljunk csak bele, ilyen kulcsokkal működnek a trezorok is. A mai, kényelmet szem előtt tartó világunkban persze a cilinderkulcsos változatok is rendkívül népszerűek, főleg Nyugat-Európában. Ám Magyarországon a Moia trezorzárakhoz, biztonsági zárakhoz tollas kulcsok tartoznak.

Moia kulcsmásolás

Ezeknek a Moia kulcsoknak a másolását csak olyan helyen érdemes elvégeztetni, ahol kulccsal és zárakkal kapcsolatos dolgokkal foglalkoznak. A kulcsmásolásnál három dolgot érdemes szem előtt tartani. Fontos, hogy profi kulcsmásoló géppel végezzék el a másolást, ami tökéletesen van beállítva. Nem elhanyagolandó szempont továbbá a kulcsmásoló szaktudása sem. A harmadik tényező pedig a nyerskulcs. A biztonsági trezorzárak, mint például a Moia, kulcsmásolását érdemes mindig eredeti, gyári nyerskulcsokra másoltatni, hiszen az ilyen típusú kulcsmásolás nem olcsó és az ember a pénzéért jogosan várja el a legjobbat! A Moia tollas kulcs másolásának ára 3500-5000 forint között van, de bizonyos helyeken akár 5000-7000 forintot is elkérhetnek darabjáért. Moia kulcsmásolással kapcsolatban forduljon bátran a Zár Pláza Kft (KULCSKIRÁLY, Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.) szakembereihez!

A Moia kulcsmásolás folyamata

gyari-nyerskulcsra-moia-kulcsmasolasA szakember az eredeti Moia kulcsot behelyezi egy ún. kétállású satu egyikébe, majd a gyári Moia nyerskulcsot a másik satuba teszi. A kulcsmásoló gépen lévő bal oldali mozgató kar emelgetésével a letapogató szerszám a bástyákat feltérképezi. A jobb oldali kar egy vágó körtárcsát mozgat, ami forgás közben ugyanazt a bevágást eredményezi, mint ami a kulcson van. A motor lassú fordulatú, de a másolás során ajánlott a védőszemüveg használata, nehogy a kipattanó fémforgácsok sérülést okozzanak. Az egyik oldal bevágása után a kulcsokat megfordítják és a másik oldalon is a fent leírtak szerint végzik el a vágást. Ezután egy gyorsfordulatú drótkoronggal a kulcs mindkét oldalán lévő sorját eltávolítják. A Moia cég tollas kulcsai javarészt forgalomban vannak Budapesten, de igény szerint a gyártó cég katalógusából is lehet rendelni.

A Kulcskirályban az azonosítás végett egy „C” betűt ütünk bele minden általunk másolt kulcsba. Mivel köztudott, hogy cégünk garanciát vállal a kulcsmásolásra, így némely furfangos vásárló rajtunk próbálja érvényesíteni a garanciát a más üzletek által lemásolt –nem a legtökéletesebbre sikerült- kulcsokra. Ezzel a jellel védjük magunkat és tudjuk beazonosítani az általunk másolt kulcsokat.

A Kulcskirály a Moia kulcsokat minden esetben gyári nyerskulcsra készíti!

Moia kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a 06-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

Magyarország legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro/Cerutti, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Ha a Moia cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Moia kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!