Mottura kulcsmásolás

Mottura zár – minden, amit a Mottura zárakról, kulcsokról tudni érdemes

profi-mottura-kulcsmasolas-a-nyugatinalA Mottura cég Észak-Olaszországban helyezkedik el, Torino környékén. Évtizedek óta gyártják és fejlesztik a kiváló minőségű biztonsági zárakat. Budapesten először a 90 es években jelent meg a Mottura. Természetesen a Kulcskirály zárszaküzlet már akkor is forgalmazta ezeket és kulcsokat is készített hozzá. Többféle zárszerkezetet gyártanak, ezekről pár szóban írunk az alábbiakban, illetve a hozzá tartozó kulcsokról.

Mottura biztonsági zárak és azok kulcsmásolása

Budapesten, a Nyugatinál lévő Kulcskirályban, mindenféle Mottura zárat megtalál. Kéttollas kulccsal működő biztonsági ajtó zárakat, és Mottura Champions zárbetéteket is fogalmazunk.

mottura-champions-kulcsmasolas-kulcskiralyA kéttollas kulcsból kétféle van, a különböző hosszúságban elérhető trezorzár kulcs, illetve a rácsavarozós záraknál, az úgynevezett „pumpás”, szúró kulcsról beszélhetünk.

Természetesen, a Mottura is készít különböző biztonsági szinttel ellátott hengerzárbetétet, és ezekhez is lehetőség van nálunk a kulcsmásolásra. Minden Mottura Champions zárbetét kulcsához tartozik egy biztonsági kódkártya, ezeket a kulcsokat csak ezzel a kártyával lehetséges másoltatni.

Mottura Champions kulcsmásolás

mottura-tollas-kulcsok-masolasa-kulcskiralyA budapesti Kulcskirály (a Nyugatinál, a Váci úti felüljárónál vagyunk) lehetőséget biztosít a különböző Mottura kulcsok másolására.

Ezeket a profilokat biztosan tudja nálunk másoltatni:

  • Mottura C30 kulcsmásolás
  • Mottura C31 kulcsmásolás
  • Mottura C38 kulcsmásolás
  • Mottura C48 kulcsmásolás
  • Mottura Champions Pro kulcsmásolás

Az itt felsorolt kulcsok mindegyike rendelkezik biztonsági kártyával, csak annak a megléte mellett tudjuk biztosítani a kulcsok másolását! Előfordulhat, hogy valamelyik kulcs éppen nincs raktáron, azt rövid határidővel beszerezzük. A Mottura Champions zárbetétek kulcsainak másolásának árairól érdeklődjön telefonon!

Mottura My Key kéttollas kulcsok készítése, kódkártyával

A Mottura cég vezette be elsők között a kéttollas kulcsok kódkártyás változatát, méghozzá egy nagyon jó és megbízható technológiával. A kulcsnak a szárába kettő darab görgőt illesztettek be, ami a zárszerkezetben is helyet kap. Csak ennek a meglétével működik megfelelően a zár. A Kulcskirályba hozzák el Mottura MyKey kulcsos tollas kulcsukat, és a hozzá kapott védőkártyát, mi rövid időn belül lemásoljuk azt!

A Mottura kéttollas kulcsok másolása, tulajdonságai

mottura-kulcsmasolas-kulcskiralyA Mottura tollas kulcsoknál a bástyák mintázata és a bástyákon lévő emelkedések eltérőek, ami által nagy variáció számú zárat és kulcsot tudnak gyártani. Néha a több milliós nagyságrendű bástyaemelkedés miatt, a kulcs fogazatának legszélső pillére már nagyon vékony. Ha ezt véletlenül leejtjük kb. 1 m magasságból, a maximum a 1-3 mm hosszúságú fog könnyen letörhet, és nem működteti a zárat többé.

Biztonsági szempontból cégünk a Mottura tollas kulcsos verzióját favorizálja, mert ilyenek vannak a páncélszekrényekben, széfekben is. Mivel manapság a kényelem is egy szempont, a cilinderkulcsos változatok is felkapottak, főként Nyugat-Európában. Magyarországon a Mottura trezorzárakhoz az esetek többségében tollas kulcs tartozik.

Mottura kulcsmásolás

mottura-kulcsok-profi-masolas-kulcskiralyA Mottura trezorzár kulcsainak a másolását csak olyan helyen érdemes csináltatni, ahol kulccsal és zárral foglalkoznak. Fontos, hogy jól legyen beállítva a profi kulcsmásoló gép és megfelelő legyen a kulcsmásoló szaktudása. A biztonsági trezorzárak másolása viszonylag drága. 3500-7500 forint között van darabja, de bizonyos helyeken akár 7000-9000 forintot is elkérhetnek darabjáért. Mottura kulcsok másolásához keresse fel KULCSKIRÁLY üzletünket, Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63., ahol kiemelkedő szaktudású kollégáink állnak ügyfeleink rendelkezésére.

A Mottura kulcsmásolás folyamata

A kulcsmásolás kezdetekor a szakember az eredeti Mottura kulcsot behelyezi a kétállású satu egyikébe, majd a Mottura nyerskulcsot a másik satuba helyezi. A kulcsmásoló gép bal oldalán lévő mozgató kar emelgetésével a letapogató szerszám a bástyákat letapogatja. A jobb oldali karral a szakember egy vágó körtárcsát mozgat, ami forgás közben ugyanazt a bevágást eredményezi. A kulcsmásolás során védőszemüveg viselése ajánlott, a kipattanó fémforgácsok ellen. Miután az egyik oldalon elvégezték a bevágást, a kulcsokat megfordítják és a másik oldalon is elvégzik a körtárcsával a vágást. Legvégül egy drótkorong segítségével a kulcs mindkét oldalán felgyülemlett sorját eltávolítják. A Mottura cég tollas kulcsai jelen vannak a magyar piacon, de a gyártó cég katalógusából is rendelhetők.

A Kulcskirályban az azonosítás végett egy „C” betűt ütünk bele minden általunk másolt kulcsba. Mivel köztudott, hogy cégünk garanciát vállal a kulcsmásolásra, így némely furfangos vásárló rajtunk próbálja érvényesíteni a garanciát a más üzletek által lemásolt –nem a legtökéletesebbre sikerült- kulcsokra. Ezzel a jellel védjük magunkat és tudjuk beazonosítani az általunk másolt kulcsokat.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

szurokulcsos-mottura-kulcsmasolasBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Mottura kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a 06-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a Mottura cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Mottura kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!