Mottura zárak kulcsainak másolása

A Kulcskirály már a kilencvenes években kiemelten a Mottura zárak forgalmazója volt, akkoriban szinte sehol máshol nem lehetett széles választékban Mottura zárat vásárolni. Budapest egész területéről jöttek hozzánk, mert tudták az emberek, hogy a Mottura zárak minősége kiemelkedő az összes többi közül.

A biztonság maximális megteremtője volt akkoriban, többféle zár is népszerű volt régebben, nagyon sok rászerelhető zárat adtunk el abban az időben. Ezek a zárak a hevederzárak kiváltására voltak alkalmasak, és különböző kulcsfajtákkal voltak elérhetőek.

Zuglóból is rendkívül sokan vásárolnak a mai napig, és rendszeresen látogatnak minket kulcsmásolással kapcsolatban is. Ennek elsődleges oka, hogy a Mottura kulcsok széles választékát kínáljuk, és minden kulcsmásolásra garanciát adunk. Egy évben több ezer tollas kulcsot másolunk le, amiket különböző rácsokba vagy biztonsági ajtókba használnak.

A Mottura zárak forgalmazását a mai napig magas színvonalon tartjuk, de a zártípusok iránti igények megváltoztak, sokan már biztonsági zárbetétet vásárolnak, vagy olyan zárszerkezetet, amit az ajtóba be kell építeni.

Többféle Mottura kulcs van forgalomban, amiben kiemelkedő a Kulcskirály, így szinte az összes fajta kulcs nálunk mind egy helyen megtalálható. Tudunk Mottura gyártmányú páncélszekrényhez is kulcsot készíteni, és tudunk a Champion Pro, új fejlesztésű hengerzárbetéthez is kulcsot másolni.

Kiváló olasz forrásainknak köszönhetően, nincs olyan Mottura kulcs, amit rövid idő alatt ne tudnánk beszerezni!

A kódkártyás Mottura kulcsmásoláshoz, minden esetben szükséges a biztonsági kártya jelenléte, azt kulcsmásoló kollégáinknak fel kell, hogy mutassák.

A MyKey tollas kulcsok másolása speciális szaktudást és hozzáértést igényel. Igen drága a kulcs, így nem hibázhatunk. A kis beépített golyók a tollas kulcs szárában szabadalmi védelemmel vannak ellátva, így csak és kizárólag gyári nyerskulcsra lehetséges a másolás.

De mi a legtöbb Mottura kulcsot gyári alapanyagra készítjük, így biztosítjuk, hogy sokáig tökéletesen működjenek a másolatok is.

Akár a II. kerületből keresnek kulcsmásolót, akár Zuglóból, a Kulcskirály budapesti központi elhelyezkedése ideális választásnak tűnik.

A kulcsokat könnyedén a felhasználó is be tudja azonosítani, vagy a MOTTURA feliratot fogja olvasni a kulcs fején, vagy egymással fordított MM betűket lehet leolvasni.

Éveken át értékesítettük a Mottura C31-es zárbetét családot, ennek jellemzője, hogy a kulcsban a normál furatokon kívül, még mágnespogácsa is található benne. Itt a mágnes betét pozíciója és típusa is változik a kulcsban, ami többféle lehet. A kulcs nyakán egy B betű és egy szám jelöli a mágnes típusát és pozícióját. A Kulcskirályban minden ilyen kulcs másolását vállaljuk.

A Mottura kulcsok kódkártyája minden esetben jelen kell, hogy legyen, annak hiányában nem vállaljuk a kulcsmásolást!

Zárcsere után gyakori gond, hogy nincsen elegendő kulcs egy zárhoz, a legtöbb esetben a Mottura zárakhoz 3 darab kulcs tartozik. A zárszervíztől nem várhatjuk el, hogy értsen a kulcsmásoláshoz, ez egy teljesen más szakma. Vannak ugyan próbálkozók, de már többször jöttek ügyfelek hozzánk, hogy hát Zuglóban elkészítették a kulcsot, de harmadszorra sem működik. Kulcs hiányában jönnek a II. kerületből is, ott meg nincsen nyerskulcs! Ez nálunk nem fordulhat elő! Elsőre jó kulcsot készítünk, ezért is dolgozunk és vagyunk jelen a piacon már több mint 50 éve! Ha nem így lenne, az emberek nem jönnének hozzánk.

Mottura zárak és zárbetétek, illetve Mottura kulcsok másolása a Nyugati tér mellett, a Kulcskirályban!

KULCSKIRÁLY kulcsmásolás

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328