Műanyag ajtóba vasalatok és alkatrészek fogalmazása

A Kulcskirály zárszaküzlet a kulcsmásoláson kívül több mint ezer különböző műanyag ajtóba való vasalatot forgalmaz. Kínálatunkban szerepelnek az országban kapható összes műanyag ajtózárak.

Cégünk, több mint 25 éve foglalkozik zárak kis- és nagykereskedelmével, melyet cégeknek, magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, irodaházaknak, stb. egyaránt kínálunk. Zárakat, zárbetéteket, hevederzárakat, bevésőzárakat, postaláda- és bútorzárakat, továbbá más egyéb Magyarországon forgalomban lévő zárszerkezeteket is értékesítünk.

Műanyag ajtó vasalat- és szalagzár típusok

Az új, műanyag ajtók elterjedésével egyre népszerűbbé vált a felhúzó-kilincses és kulcsvezérlésű, többpontos ajtóvasalatok használata, amelyeket bejárati ajtókba, bukó-nyíló teraszajtókba alkalmaznak a gyártók. Ezt szerelik a szerelők is, akik tőlünk be tudják szerezni ezeket a speciális, ám nem annyira különös, de mégis egyedinek számító vasalatokat.

Egyre több különböző kivitelű, kialakítású és márkájú vasalatot tart a Kulcskirály raktáron. Mi megpróbáljuk mindenkinek az igényeit kiszolgálni és a szerelőket is a kellő alkatrészekkel ellátni. Nálunk az ügyfelek nem egy-két vagy tízfajta ajtóélvasalattal, vagy más néven szalagzárral találkozhatnak, hanem sokkal komolyabb mennyiséggel, hiszen 100-200 darabos raktárkészletet tartunk. Erre nagy az igény és rengeteg olyan különböző típusú vasalat van, amiből a piacon csak a mi üzletünk tart raktáron, ellenben a többi zárkereskedővel, forgalmazóval.

Egy pár márkát említenénk, amit azonnal levehet a polcról és viheti őket haza: Elzett, GU, Roto, Schüring, Schüco, MetalPlast, Sab, KFV, Fuhr és ezeknek a teljes variációja, négygörgős- és többpontos kivitelben egyaránt.

Jöjjön el hozzánk, nézze meg kínálatunkat! Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, szombaton pedig 9-13 óra között várjuk szeretettel azon vásárlókat, akiknek műanyag- vagy fa teraszajtójuk vagy bejárati ajtójuk, bukó-nyíló ablakaik vannak.

Profilunk: a műanyag bejárati ajtók

A kínai „biztonsági” bejárati ajtók után a második legnépszerűbb ajtó a műanyag ajtó. Sok esetben azért választják ezt, mert van raktáron, nem kell hónapokat várni rá. A benne lévő zárszerkezet minden esetben teljesíti a MABISZ követelményét, így teljesen logikus lépés annak, aki ezt választja. Az évek, vagy évtizedek során elhasználódott, kikopott zárszerkezet viszont ezekben az ajtókban is cserére szorulhat, ezért a Kulcskirály raktáron tartja azokat a zártípusokat, amelyekkel több esetben probléma lehet.

Műanyag ajtó, műanyag ajtózár

A műanyag ajtó sosem műanyag, hanem alumínium vázszerkezetű, némi acéllal megerősítve. Típusfüggő, de sok esetben alakítanak ki magasabb hangszigetelést vagy hőszigetelést. A műanyag elnevezés a külső burkolatnak köszönhető, ez valamilyen PVC származék. Bármilyen színben vagy mintával ma már elkészíthető, de a leggyakoribb még mindig a fehér szín.

A műanyag ajtózár típusok hibás működése egy hosszabb folyamat következménye. Ha egy újonnan beépített ajtózár nem megfelelően működik, az annak az oka lehet, hogy az ajtó valahol szorul. Mindenképpen a zárcsere után ellenőrizni kell, hogy az ajtó megfelelően működik-e.

Kiegészítő biztonsági zár, zárak felszerelése a műanyag bejárati ajtóra

A Kulcskirály zárszaküzlet kész megoldást kínál arra a kérésre, hogy ne lehessen az ajtót befeszíteni. Ahol csak 4 görgő és a zárnyelv fogja az ajtót, az nem képes egy komolyabb betörési kísérletnek ellenállni. A Bajcsy-Zsilinszky úti üzletben erős, masszív olasz kiegészítő zárakat kínálunk, mint például a Potent rászegzőzár. Felszerelése egyszerű, a védelme nagyszerű!

Befeszítés-gátló ajtóra, ablakra

Ez a jól ismert termék inkább Nyugaton, elsősorban Németországban és Ausztriában nagyon kedvelt, ott is a műanyag ajtókra és ablakokra szerelik. A bejárati ajtóra nem életszerű ezeket szerelni. Erkélyajtó vagy bukó-nyíló ablakra viszont annál inkább. A budapesti Kulcskirály elsősorban Abus befeszítés-gátlókat értékesít. Ezek az eszközök hatékonyan védik otthonát, ha zárt állapotban van az ablak.

Kilincs és pajzs műanyag ajtóra

Eddig is nagyon sokan kerestek meg bennünket különböző ajtókkal és ablakokkal kapcsolatban, hogy a régi kilincset és pajzsot le szeretnék cserélni. A Kulcskirály Budapest legnagyobb ablak- és erkélyajtó kilincs választékával rendelkezik. A bukó-nyíló ablakokra csak egyféle méretű és szerkezetű kilincset lehet szerelni, szerencsére itt nem nagyon nem kell keresgetni.

A műanyag bejárati ajtóra gombos vagy kilincses pajzsot is lehet szerelni, ami függ attól is, hogy kilincsműködésű a zárszerkezet vagy kulcsműködéses. Ebben is segítségükre lesznek szakértő kollégáink.

A Kulcskirály lenne a műanyag ajtó király?

Nos, nem. Azt tudni kell, hogy ezekből az ajtó- és ablak profilokból több ezer különböző gyártó van jelen Magyarországon. Sőt, sokan nem is gyártanak, hanem a kész, külföldi terméket kezdik el forgalmazni. Ez lehet kelet- és lehet nyugat-európai egyaránt. Mi a legtöbb esetben a használt vasalatot valami másra tudjuk cserélni.

Azonban csak abban az esetben tudunk segíteni, ha a kiszerelt zárat, a hibás működésű vasalatot elhozzák üzletünkbe. A vidéki érdeklődőktől és vásárlóktól megértést kérünk, de nem tudjuk telefonon keresztül beazonosítani a terméket.

Műanyag ajtóba gombos- és vészfunkciós kivitelű zárbetét is elérhető!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület