Mul-T-Lock forgalmazás, értékesítés

Mul-t-Lock ENTR – az okos zár!

Kényelem és biztonság, ezt adja az ENTR! Az első zár, amely a Mul-t-Lock kínálatában már mobiltelefonnal is működtethető!

Hol tudom megvenni a zárat? – A Kulcskirály zárszaküzletben, mely már több mint egy évtizede a Mul-T-Lock hivatalos viszonteladója!

Mire jó az ENTR? Napjainkban már nem ritka, hogy sok mindent a mobiltelefonunkról irányítunk. Az okos otthonokkal együtt megjelentek a különböző ajtózárak is, melyek minden esetben az ajtóba vannak integrálva, így ha ilyet szeretnénk, bizony ajtócserével kell számolni, és nagyon nagy kiadással.

Ellenben az ENTR megjelenésével, elég csak a zárbetétet kicserélni egy speciálisra, mely kommunikál a mobilunkkal, az arra letöltött ingyenes applikáció segítségével.

A Mul-T-Lock megoldása ötvözi a biztonságot, és a kényelmet. Kívülről a zárbetét továbbra is a legmagasabb kategóriának megfelelő Interactive+ zárrendszerrel van ellátva, de belül már a csúcstechnológia működteti.

Nincs szükségünk elővenni a kulcsot, keresni azt a táskába, vagy cipelni a zsebünkben. Különböző módon lehet működésre késztetni a zárunkat. Hogyan? Máris mondjuk!

Elsődleges és legfontosabb az applikáción keresztül, az okostelefonunkkal.

Legyen az IOS vagy Android rendszerű, mindegyik telefon működteti az appot. A tulajdonos az adminisztrációs kódjával, úgynevezett felhasználói kódokat tud generálni. A felhasználók számát, mindenki saját magának tudja meghatározni. Hogy kinek adunk kódot, szintén applikáción keresztül működtethető. A jogosultságokat is ezen keresztül lehet törölni. A kódokat sms vagy e-mail formában lehet eljuttatni a felhasználó számára, akinek a beállított időn belül fel kell azt használnia.

A Mul-T-Lock ENTR smart lock rendszere kényelmes, biztonságos otthonunk számára. Nincs szükség a gyereknek kulcsot másoltatni, vagy a takarítónőnek külön kulcsot adni. Egyszerűen kap egy kódot, amit az applikáció segítségével felhasznál, és amikor akarjuk, ezt vissza is tudjuk vonni.

Ám további megoldások is vannak, ha nem akarunk mindig mobiltelefont használni.

Az ENTR-nek saját távirányítója van, mely képes 10-15 méter távolságból az ajtózár nyitását vezérelni, így akkor is képesek vagyunk beengedni családtagunkat, ha éppen nem tudunk az ajtóhoz menni.

Minden zárhoz maximum 20 db távirányító adható hozzá. Ez a kis távirányító, könnyedén elfér a zsebben, az autóban, kicsi és praktikus, akár a pénztárcánkba is tehetjük.

Touchpad – más néven nyomógombos nyitás-zárás.

20 különböző kódot van lehetőség beprogramozni, és szükség szerint bármikor megváltoztatni. A tasztatúra az ajtótól, kb. 5-10 méteres távolságon belül működik biztonságosan. A nyomógombos kiegészítőt fel is lehet csavarozni, de elegendő lehet a kétoldalas ragasztó használata is. Tudjon meg többet az ENTR-ről a Kulcskirályban!

Mul-T-Lock Szerviz és Mul-T-Lock zárak egy helyen!

További kiegészítővel is rendelhető az ENTR – méghozzá ujjlenyomatos olvasóval. A bejutás egyetlen mozdulattal lehetségessé válik! A kódokat lehetőség van időzítés alapján beállítani!

A zárást választhatjuk kézi vezérléssel és automatikusan is. A kézi vezérlésnél, minden esetben a nyitás után, valamilyen eszközzel parancsot kell adni, hogy vissza is zárjon a motor. Az automatikusnál, csak abban az esetben zár vissza, ha az ajtót pontosan a helyére becsuktuk. Ilyenkor érzékeli, ha nyitva marad az ajtó és figyelmeztet!

Az okostelefon kijelzőjén nyomon tudjuk követni, hogy éppen nyitva vagy zárva van-e az ajtónk.

Maga az ENTR saját akkut használ, ami könnyedén, pár óra alatt feltölthető. A töltés után pedig 2-3 hónapig (használat gyakorisága mellett az érték változhat) töltés nélkül használható!

Hogyan tudom a záramat ENTR-re cserélni? Nagyon egyszerű! Nem igényel sem fúrást, sem egyéb bonyolult dolgot. A régi zárbetétet kiveszi az ajtóból, leméri a zár méretét, a belső oldalra rá kell számolni +5mm-t. Ezután jöjjön el a Kulcskirályba, és vásároljon egy igazán biztonságos és okos zárat!

Miután hazaviszi a zárat, képekkel segített útmutató alapján beszereli (pont, mint bármilyen zárbetétet), majd lépésről-lépésre az útmutató segítségével beüzemeli az új zárat! Maximum 10 perc – és már élvezi is az okostelefon adta kényelmet!

Lakáskiadáshoz mi mindenképpen az ujjlenyomatos kiegészítővel együtt javasoljuk, abban sok plusz opció elérhető!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest