Mul-T-Lock kulcsmásolás

A Mul-T-Lock kulcsok fajtái

mul-t-lock-kulcsok-profi-kulcsmasolasa-kulcskiralyMagyarországon a Mul-T-Lock kulcsok közül túlnyomó többségben a cilinderkulcs van elterjedve. Természetesen az izraeli cég gyárt olyan zárszerkezeteket is, amelyek tollas kulcsokkal működnek, de hazánkban ezekkel ritkán találkozunk. A tollas kulcsokról röviden annyit kell tudni, hogy a méretük hosszabb és vannak egy-, illetve kéttollú kulcsok.

Mul-T-Lock zárbetétek és azok kulcsai

Mul-T-Lock 7x7 kulcsmásolás

Az egyik legnépszerűbb zárbetétről van szó, kiváló ár-érték arányban található meg.  A kulcs fején található 7x7 jelölésből hamar beazonosítható, így tudjuk, hogy a Kulcskirályban gyorsan lemásolják. A kulcsokhoz tartozó kártya, nem szükséges a kulcs elkészítéséhez, de ha minden kulcs elveszik, arról lehet kulcsot készíttetni. Minden Mul-T-Lock kulcs egy műanyag fejjel van szerelve, ez a fej, minden esetben masszívan össze van öntve a kulcs szárával, így nem lehetséges, hogy a kulcs feje eltörjön.

A Mul-T-Lock 7x7-es kulcsok másolása egy pontfuratos professzionális kulcsmásoló gépen történik, a kulcsmásolás megvárható, és garanciális!

Mul-T-Lock kulcsot csak kiemelt Centerekben másoltasson, Budapesten csak a Kulcskirályban (a Nyugatinál)!

mul-t-lock-7x7-kulcsmasolas-kulcskiralyA 7x7 típusú zárbetétek az elmúlt pár évben új házba lettek szerelve, BreakSecure , azaz letörhető változatban kerültek forgalomba.

Mul-T-Lock Integrator kulcsmásolás

Az Integrator zárbetétek kulcsai ránézésre hasonlóak, mint a 7x7 –es kulcsok, de ezekben a kulcsokban van egy speciális csap kiképzés. Ennek a csapnak a helyét nem lehet másoló gépen elkészíteni, így ezt szabadalmi védelemmel látták el, és a nyerskulcsban megtalálható a marás. A Mul-T-Lock Integrator másolásvédett kulcsokból, a Kulcskirály több főkulcsos zárrendszert is készít. A zárbetét ára, a többi védett kulcsos zárhoz képest, nagyon jónak mondható.

A Kulcskirály saját Integrátor profillal is rendelkezik, de mindegyiket tudja másolni, a lényeg, hogy legyen az ügyfélnél a biztonsági kódkártya!

A Multilock Integrator kulcsok másolása egy pontfuratos Professional gépen történik, a kulcsmásolás megvárható, és garanciális!

Mul-T-Lock Integrator kulcsot csak kiemelt Centerekben másoltasson, Budapesten csak a Kulcskirályban (a Nyugatinál)!

Mul-T-Lock Classic kulcsmásolás (06,08 profil)

A Classic kulcsok már csap a csapban technológiával készültek, de még nem volt másolás védelmük, így a nyerskulcs gyártó cégek is árulták ezeket a kulcsokat. A hozzá tartozó kártyára nincsen szükség, de eredeti kulcsot lehet róla készíteni, a használt kulcsról csak használt másolatot lehet csinálni.

A Kulcskirály zárszaküzlet mindenféle Classic kulcsmásolást vállal, ami megvárható és garanciális!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

A Mul-T-Lock Interactive kulcsmásolás

mul-t-lock-interactive-kulcsmasolas-kulcskiralyItt nem beszélhetünk „hagyományos” kulcsmásolásról, mert itt a kulcsot egy kód alapján készítjük el, az erre alkalmas gépen. Több ilyen géppel is rendelkezik a Kulcskirály. Van gyári Multlock Compact II-es gépünk, ami tökéletesen tudja legyártani az Interactive+ kulcsokat. Gyorsasága és pontossága megkérdőjelezhetetlen. Fixen kell beállítani a kódot, és a kulccsal csak végig kell menni mindegyik bemaráson, a gép folyamatosan marja ki a kulcsot. Egy kulcs egy percen belül elkészül, és minden kulcs tökéletes lesz!

A Silca Futura géppel készítjük a nagyobb főkulcsrendszerekhez a kulcsokat, mivel itt is a pontosság a fő szempont!

A kódkártyával rendelkező betétek közé tartozik a Mul-T-Lock Integrator, Interactive 264B, Interactive 206S, Interactive 264+, MT5+. Ezek a feliratok olvashatók a kulcsfejen is, valamint a hozzájuk tartozó műanyag kártyán. Az ilyen kulcsokat kizárólag a kártya felmutatásával lehet csak másoltatni. Ennek az alábbiak miatt van fontos szerepe a kulcsmásolás terén. A kártyán levő információk alapján a szakember pontosan be tudja azonosítani a kulcsot. Ezek a kulcsok szabadalmi védelemmel vannak ellátva, így a nyerskulcsgyártó cégeknek nincs joguk a kulcsot nyers állapotban forgalomba hozni.

A fentiek közül a legelterjedtebb kulcs a 264-es típus, ennek a szabadalmi ideje 2023-ig tart. Már forgalomban van az új 264+ kulcs is, aminek a szabadalmi ideje 2028-ig garantált. A kulcsban található mozgó alkatrészek másolhatatlanok, így a legegyszerűbb módon van védve az ellen, hogy akárki lemásolja ezeket a kulcsokat.

Mul-T-Lock Mt5+ kulcsmásolás

Mt5+ kulcsokat kizárólag a biztonsági kártyáról lehetséges készíttetni, a kulcsban lévő speciális marást, csak számítógép vezérelt gép képes készíteni. Egy kulcs elkészítési ideje 15-20 perc, de itt nem a gyorsaság, inkább a pontosság számít. Fényképről és email-ről érkező kártyák alapján nem áll módunkban kulcsot készíteni!

Mul-T-Lock Mt5+ zárbetét a Kulcskirályban! – Az izraeli gyár legmagasabb minőségi terméke is elérhető üzletünkben, minden méretben!

Mul-T-Lock kulcsot csak kiemelt Centerekben másoltasson, Budapesten csak a Kulcskirályban (a Nyugatinál)!

Mul-T-Lock kulcsmásolás a Kulcskirálynál

Kulcskirály zárszaküzletünk minden Magyarországon forgalomban lévő Mul-T-Lock profil másolására jogosult! Bármilyen Multilock kulcs másolását vállaljuk!

Vannak olyan kulcsok is, amik szintén másolhatóak, de a kártya nem feltétele a másolásnak. Ilyen típus a 7x7, 06, Classic, 08. Ezek a számok szintén megtalálhatók a kulcsok szárain, illetve a hozzájuk tartozó védőkártyán is.

A Kulcskirály a Mul-T-Lock kulcsokat miden esetben csak gyári nyerskulcsra másolja! Ezáltal nemcsak a zárbetét élettartamát tudjuk megnövelni, hanem a másolat minőségét is a legmagasabb szintre emeljük!

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

mul-t-lock-mt5-kulcsmasolas-kulcskiralyBudapest egyik legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Multilock zárbetétek, zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcskirály, kulcskirály Budapest

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metro oldala)

 Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!