Mul-T-Lock MT5+ kulcsmásolás

Az izraeli Mul-T-Lock gyár legújabb fejlesztése és a legmagasabb biztonsági fokozatú zárbetétje az MT5+ család. Összetett és bonyolult belső szerkezet jellemzi, több milliós a kulcsok variációs száma. Ennek köszönhetően, egy kulcsprofilból el lehet készíteni szinte bármekkora főkulcsos zárrendszert. Ám ami még fontosabb, hogy otthonunk biztonsága ezzel a zárbetét-típussal garantálva van. A normál csapok mellett található benne egy olyan híddal leszorított csaprendszer, amit nem lehet manipulációs nyitással kinyitni. Ezen felül a kulcs is többféle szabadalmi védelemmel van ellátva. Fixen beépített mozgó alkatrészek működnek a kulcsban, amelyek tökéletesen illeszkednek a zárbetétben lévő csapokhoz. A Mul-T-Lock jelenlét Budapesten a Kulcskirály zárszaküzletben a legerősebb, itt van a legtöbb zárbetét típus és folyamatosan raktáron tartjuk a legmagasabb kategóriát is, az MT5+ zárbetét családot!

Természetesen nem csak zárbetét, hanem lakat is beszerezhető. Van lehetőség kombinálni a lakatot és a hengerzárakat, így akár ugyanazzal a kulccsal is működhetnek. A Mul-T-Lock lakatok a világ egyik legbiztonságosabb lakatjai, sokan ismerik őket. Sajnos az áruk igen magas, viszont a biztonságot nem lehet pénzben kifejezni.

A Mul-T-Lock MT5+ kulcskészítés csak a legjobban felszerelt üzletekben lehetséges. A Kulcskirály rendelkezik a gyárból engedéllyel ahhoz, hogy a biztonsági kártya alapján a kulcsokat másolhassuk. Ehhez szükség van egy kulcsra és a biztonsági kártyára. Az MT5+ kulcsokat nem lehet “hagyományosan” lemásolni, azokat számítógép vezérelt kulcskészítő gépen kell készíteni. Ehhez szükség van egy speciális marófejre, vagy a gyári KC5 Mul-T-Lock kulcskészítő gépre. Mi nem ezt, hanem az olasz Silca Futura Professional kulcsmásoló gépet használjuk erre a célra. A gép nagyon pontos és gyors. Egy ilyen kulcs elkészítési ideje pár perc. A speciális hernyójáratot precízen kimarja egy vékony maró fejjel. A kártyán megadott adatokat kell a gépnek megadni, vagy a gyári KC5 kulcsmásoló gépen csak egyszerűen lehúzni a kártya mágnescsíkját.

A Kulcskirály minden Mul-T-Lock kulcsra és zárbetétre garanciát ad, így természetesen az MT5+ kulcskészítésre is van garancia. A kulcs mind a két oldalát el kell készíteni, csak ebben az esetben működik tökéletesen. Ezek a kulcsok szimmetrikusak, mindegy, hogy melyik felét helyezzük a biztonsági hengerzárbetétbe. Az MT5+ zárbetét törésvédett és minden mechanikus támadásnak ellenáll. A kulcsok másolásvédelme bőven a 2030 utáni időszakban jár csak le. Aki egy ilyen zárbetétet választ otthona védelmére, az a jövőbeni biztonságba fektet pénzt!

A kulcsok fejei nagyon kényelmes fogást biztosítanak, így még kényelmesebb a használatuk. Nem kell attól tartani, hogy a sokadik másolat esetleg a zárbetét meghibásodásához vezet, mert nem másoljuk a kulcsot, hanem minden kulcs eredeti példány, amely a kódok alapján készül. Itt pár század milliméter eltérés már azt eredményezi, hogy nem működik a kulcs a zárban.

A Mul-T-Lock zárbetéteket pont olyan egyszerű cserélni, mint bármilyen más hengerzárbetétet. Persze vannak olyan izraeli biztonsági ajtók, ahol nem normál hengerzárak vannak, hanem a közepükön egy fogaskerék helyezkedik el. Ha ilyen zárbetétet keres, Budapesten a Kulcskirály rendelkezik a legnagyobb fogaskerekes zárak választékával. Sokan nem tudják, de a Superlock feliratú ajtókba is tudunk javasolni profi izraeli hengerzárakat.

Az MT5+ kulcsokat könnyű felismerni, mert a kulcson is szerepel a típus és a kódkártyán is.

Nagyon fontos, hogy az elveszett kártya pótolható, de körülményesen. Nem kérünk semmilyen igazolványt, hanem a meglévő zárat vagy zárakat kell elhozni hozzánk az összes működő kulccsal. Mivel nincs kártya, a pótlás úgy a legegyszerűbb, hogy kódolunk egy új kulcs szettet, ami 3 db kulcsból áll és egy biztonsági kártyából. Ez alapján már lehetséges bármennyi kulcsot kérni a zárhoz. Ez a programozás egy órán belül elkészül, így újra biztonságosan tudjak használni a kulcsokat.

Bármilyen Mul-T-Lock zárral vagy kulccsal legyen dolga, mi a Kulcskirály biztosan megoldjuk a kulcsmásolást!

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület