Mul-T-Lock története

1973-ban, több mint 45 évvel ezelőtt alapította két izraeli fiatal vállalkozó Yavneban, Tel-Aviv-tól körülbelül 60 km-re. Számtalan biztonsági fejlesztést eszközöltek a többpontos zárak lakatok, és zárbetétek területén. Szabadalmi bejegyzéseik szerte a világon népszerűvé tették a Mul-T-Lock vállalatot. Az egész világon jelen vannak valamilyen termékükkel vagy szolgáltatásaikkal. A lakás és bejárati biztonságon túl a Mul-T-Lock volt az első vállalat, ami a gépjármű védelemre is külön fejlesztést eszközölt, majd több millió autón alkalmazták biztonsági termékeiket. Napjainkban újra fejlesztik a gépjármű-védelmet és olyan biztonsági lakatot fejlesztettek ki, ami nyomon követhető.

Mul-T-Lock és a muszklis ember logó

A Mul-T-Lock logója a világon mindenhol bejegyzett márkanév, a biztonságtechnikában közismert. A logó minden eredeti Mul-T-Lock terméken megtalálható, legyen az zártest, lakat, lakatpánt, vagy zárbetét. A nyerskulcsok profiljai a legtöbb esetben védettek, a másolás csak a kijelölt Mul-T-Lock centerekben lehetséges. Minden kulcs rendelkezik a Mul-T-Lock logójával.

A Mul-T-Lock termékeket könnyedén be lehet szerezni zárszaküzletek boltjaiban, vagy közvetlenül zárszerelőktől. Ezen kívül megoldást kínál ipari felhasználók részére, vagy intézmények számára, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek formájában. A Mul-T-Lock minősége mindig is kiváló volt, termékeinek élettartama egészen kimagasló. Valamennyi Mul-T-Lock termék rendelkezik a világ mindenféle minősítésével, a Magyarországon lényeges MABISZ bizonylattal is rendelkezik minden Mul-T-Lock termék. A Mul-T-Lock termékek a világ 70 országában elérhetőek, több mint 100 millió felhasználó használja őket nap mint nap.

2003-ban, több mint 15 évvel ezelőtt csatlakozott az Assa Abloy csoporthoz, így a világ legnagyobb cégével közösen fejlesztenek és értékesítenek tovább.

Nemcsak termékek gyártásában jártas a Mul-T-Lock, hanem a gyártósor automatizálásában, illetve a gyártógépek elkészítésében is. A Mul-T-Lock nagyon kevés olyan gyártó robotot vásárol, ami a gyártáshoz szükséges, leginkább saját tervezésű gépeket használnak. Ezeket a gépeket későbbiekben az Assa Abloy a világ bármely részén gyártásra tudja fogni. Ezért lehetséges, hogy habár Kínában is készül Mul-T-Lock termék, azoknak a minőségében nem tapasztalni minőségi romlást, mivel a gyártó gép Izraelben készült.

A Mul-T-Lock több mint tíz olyan nemzetközi szabadalmi bejegyzéssel rendelkezik, mellyel a biztonságot és a kényelmet kívánják fokozni. Ilyen termék például az ENTR.

A Mul-T-Lock minden esetben figyeli a piaci igényeket és a lehető legjobban használja ki azokat.

Az elmúlt évek igazán nagy sikereket hoztak a Mul-T-Lock számára, a mechanikus biztonság terén igazán kimagaslót alkottak.

A jövő azonban nemcsak a mechanikus zárak köré épül, hanem sokkal inkább be kell vonni az elektronikát is. Ezeknek a fejlesztései, tesztelései igen lassan történnek, és csak olyan termékkel szabad a vásárlókat kiszolgálni, amik valóban megbízhatóan működnek és valami egyedit tudnak nyújtani. A Mul-T-Lock számára mindig is a biztonság lesz az első számú cél, a kimagasló biztonságot ötvözni a lehető legmodernebb elektronikai megoldásokkal.