MyKey Mottura kulcsmásolás

Az olasz biztonsági ajtózár-gyártók közül a Mottura készítette el az első, valóban másolásvédett, biztonsági tollas kulcsokat. Ezek a MyKey Mottura kulcsok. A kulcs különlegessége, hogy a nyersanyagban el van helyezve két speciális henger, ami szabadon forog, egy tengelyre erősítve. A kulcs nincs elgyengítve, tehát az erőssége és tartóssága továbbra is megmarad ott, ahol nagy igénybevételnek van kitéve.

A kis golyóknak is meg van a helye, ahol illeszkedik a zár belsejében, ezáltal a hagyományos, lamellás zárszerkezethez képest, plusz biztonságot jelent. Ezeket a zárakat jóval nehezebb kulcs nélkül nyitni.

A MyKey kulcsos Mottura kulcsokat Budapesten csak kevés helyen van lehetőség másoltatni. A Kulcskirály az egyik legrégebbi hivatalos Mottura forgalmazó, ahol Mottura zárak, zárbetétek és Silmec postaládák vásárolhatók. Így lehetőségünk van, a több évtizedes jó partneri viszony fenntartása miatt, a Mottura gyári MyKey kulcsok másolására. Minden esetben csak és kizárólag a hozzá tartozó kódkártya alapján másoljuk le a kulcsokat! Akinek nincsen meg ez a kártyája, csak zárcsere után tud újra kulcsot másoltatni!

Ezek a kulcsok világ szabadalmi védelem alatt állnak, ez azt jelenti, hogy bárhol a világon, ahol ilyen Mottura zár forgalmazó van, csak a hivatalos Mottura képviselet által tudnak kulcsot másoltatni. Ez a nyerskulcs kereskedelmi forgalomban nincs, így minden kártyaszám alapján pontosan nyomon lehet követni, kinek mennyi kulcs lett lemásolva.

A szabadalmi védelem a garancia arra, hogy csak hivatalos Mottura képviseletnél lehet kulcsot másoltatni, máshol nem. Ilyen hivatalos Mottura kulcsmásoló a Kulcskirály, ahol a legújabb és legmodernebb Silca Omnia Max kulcsmásoló gépeken készülnek az olasz Mottura biztonsági, kéttollas kulcsok.

A Kulcsmásolás megkezdésekor a kártyát a kulcsmásoló elkéri, arról fénymásolatot készít, és a másoltatni kívánt mennyiséget feljegyzi. Ezek a fénymásolatok a hivatalos Mottura forgalmazóhoz kerülnek archiválásra.

Miután elkészül a kártyáról a fénymásolat, a megfelelő nyerskulcsot is ki kell választani. A Mottura Mykey biztonsági kulcsokból kétféle van, jobbos- és balos kulcsprofil. Ez attól függ, melyik oldalon van a kulcsnak a bevezetője. A megfelelő nyerskulcs kiválasztása után, a kulcsmásolás percek alatt elkészül, és az eredetivel megegyező, kiváló minőségű másolatot adunk át. Minden Mottura kulcsmásolás gyári alapanyagra történik, ez alól a MyKey kulcsok sem kivételek.

A Kulcskirály kulcsmásoló zárszaküzlete kellő tudással és tapasztalattal rendelkezik a Mottura kulcsok másolásában. Ezek a zárak és biztonsági ajtók nem viselik jól a hibás kulcsmásolást! Többen jöttek hozzánk, hogy sokadik próbálkozás után Zuglóban egy “zug”szerviz-kulcsmásoló műhelyében rossz kulcsot kaptak/másoltak. Nem működött, akadt, inkább visszaadták a pénzt. A rossz minőségű kulcs a zárszerkezet élettartamát is jelentősen befolyásolja, azaz csökkenti!

A Kulcskirály több évtizede forgalmaz és másol mindenféle kulcsot, többek között Mottura kulcsokat is. A hengerzárbetét kulcsok közül is sokat el tudunk készíteni, de elsősorban azon kulcsokkal foglalkozunk, amihez zárakat is értékesítünk.

Bizonyos Mottura kulcsokkal csak a hivatalos Mottura forgalmaz, Klauzál utcai mintaüzlet foglalkozik.

Bármilyen Mottura kulccsal és Mottura zárral keresse a budapesti Kulcskirályt!

KULCSKIRÁLY – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület