Nuki Smart okos otthon zár

A Nuki Smart okoszár már a kulcskirály polcain is elérhető.

Olyan biztonsági megoldást keres, ahol nem kell kulcsot használni? Az alábbit tudjuk ajánlani.

A következő okostelefonos zárási megoldást kínáljuk.

  • nem szükséges a kulcs az ajtó nyitásához és zárásához
  • ugyanolyan biztonságot élvez, mint bármilyen zárbetét esetén
  • egyszerű és gyors telepítés
  • ingyenes applikáció, Apple, és Android termékekre egyaránt
  • távoli elérés, bárhonnan internet segítségével adható új kulcs vagy törölhető a felhasználó
  • az applikáció segítségével pontosan tudható ki rendelkezik jogosultsággal

A Nuki Smart okoszár egyik nagy előnye, hogy nagyon könnyű használni, nem igényel vezetékelést.

Kiadó lakások biztonságos zárását tudja ezzel az eszközzel megoldani. A vendég érkezésekor nem kell személyesen kulcsot adni neki, hanem a mobiltelefonunkról küldünk egy kódot, ami alapján a vendég a telefonjával csatlakozni tud az ajtózárhoz. Távozáskor egyszerűen töröljük, így olyan mintha a kulcsot visszaadta volna nekünk.

A Kulcskirály budapesti szaküzletében a zár megtekinthető és kipróbálható. 24 órán belül szállítani tudjuk.

Elsősorban azt a csomagot tartjuk előnyösnek, ami tartalmazza azt a kiegészítőt, amivel távolról is elérhető a zár.

Milyen ajtóra szerelhető a Nuki okosotthon zárszerkezet? Minden olyan ajtónál használható, ami “normál” hengerzárbetéttel működik, tehát a kulcs forgatásával nyitjuk vagy zárjuk az ajtót. (Felhúzókilincses ajtózár esetén egy zárcserét javasolunk.)

Mire kell figyelni a Nuki zár felszerelésénél? A leírás pontosan megadja, hogy a zárbetétnek vészfunkcióval kell rendelkeznie. Ez azt jelenti, hogy a belső oldalon lévő kulcs és a külső oldalba dugott kulcsnak tudnia kell egyszerre működni. A Nuki motoros zárat a belső oldalra szereljük, úgy, hogy egy kulcsot benne hagyunk a zárban. Ezt a kulcsot fogja tudni a Nuki forgatni, de mivel ez a kulcs fixen a hengerzárban van, ezért a külső oldalon csak akkor tudunk kulccsal nyitni vagy zárni, ha pánikfunkcióval rendelkezik a zárbetét. Ez abban az esetben fontos, ha valamiért mégis szükségessé válik a kulcs használat (pl. lemerült a telefon vagy a Nukiban az elem, stb.)

Ilyen zárbetétet a Kulcskirályban tud vásárolni. Érdemes azonban minőségi zárat vásárolni, hogy ne legyen semmilyen kellemetlenség!

Távoli elérés a wifin keresztül – A Nuki okoszár csomagja tartalmaz egy olyan kiegészítőt, amivel nem kell bluetooth távolságon belül lenni, hanem bárhol lehetünk, ahol van mobil internet vagy wi-fi hálózat. Az internet és az applikáció segítségével távolról tudunk elérést biztosítani a felhasználónak. A Nuki okoszárhoz való hozzáférést bármikor tudjuk módosítani, szükség esetén törölni (internet kapcsolat nélkül persze nem). A kézzel fogható kulcs gyakorlatilag a telefonunkká válik.

RBNB – Kiadó apartman lakások esetében nagyon hasznos eszköz a Nuki okoszár. A jogosultságot elküldöm a vendég részére a telefonszám alapján és a zár egyből engedélyezni fogja a vendég telefonját. Amikor a vendég távozik, abban a pillanatban lehet a jogosultságot visszavonni és a turistát azonnal kizártuk az ingatlanból.

A Nuki zárban a tápegység élettartamát az applikáción látjuk, így amikor elemcserére van szükség, azt a készülék előre mutatja. A telefonos rendszer a jövőben tovább fog fejlődni, így nincs szükség új zárra, elegendő az applikációt frissíteni. A Nuki okoszárhoz tartozik egy kis mágnes, amit, ha az ajtótokra felszerelnek, akkor az ajtó nyitott vagy zárt állapotát is nyomon tudjuk követni.

A Kulcskirályban minden olyan eszköz elérhető, amivel a távoli nyitást/zárást szeretnék megoldani. Komplett zárási megoldást tudunk kínálni a legújabb eszközök elérésével!

A Kulcskirály zárszaküzlet a VI. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt található. – Budán nincs üzletünk!

Ha kérdése van, erre az e-mail címre küldje: zarplaza@zarplaza.hu

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület