Nyaralásra felkészülni! Irány a Kulcskirály!

Amikor eljön a nyári szünet, a Kulcskirály dolgozói nem állnak meg egy percre sem! Ilyenkor derül ki ugyanis, hogy kinek kell kulcsot csináltatni, hogy a lakás vagy családi ház ne maradjon őrizetlenül.

Franciaországban, azon belül is Párizsban, a betörések száma drámaian megnövekszik augusztus hónapban. Az ok egyszerű, ilyenkor Párizs lakosságának nagy része elutazik a Riviérára. Ez Budapesten is hasonló módon történik, csak nálunk nem a tengerpart, hanem a Balaton adja a kikapcsolódást. Nem árt néhány óvintézkedést tenni, annak érdekében, hogy a magántulajdonunk, az otthonunk biztonságban legyen.

Mikre kell odafigyelni?  – Legyen a postaládához valakinek kulcsa, hogy azt folyamatosan tudják üríteni, ugyanis az olyan postaláda, ami tele van régebbi levéllel, egyértelmű jel a betörő számára.

  • Egy megbízható személy részére másoltassunk kulcsot, aki pár naponta eljön, öntözi a növényeket, átmozgatja a redőnyöket, tehát úgy tesz, mintha laknának az ingatlanban.
  • Gondoskodjunk a háziállatunkról! Ha van otthon kutya vagy macska, és az nem jön velünk nyaralni, akkor szintén kell valakinek kulcsot adni, hogy a kedvencünkről gondoskodjon.

A mechanikus biztonság és az elektronikus riasztó rendszer kombinációja a legjobb megoldás!

Zárbetét vásárlásnál már jeleztük, hogy érdemes 5, maximum 10 évente zárakat cserélni. Ezt nem azért javasoljuk, mert nem megy a bolt, hanem a zárak és zárbetétek ennyi idő alatt nagy fejlődésen mennek keresztül. A folyamatos innováció lehetővé teszi, hogy ingatlanunk minél magasabb biztonsági szintet képviseljen, és ténylegesen meg tudja akadályozni a betörőt abban, hogy bejusson az otthonunkba.

Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy évről évre nő a betörések száma, de ez inkább annak köszönhető, hogy nem vagyunk elég körültekintőek.

A budapesti Kulcskirály zárszaküzletben bárki megtalálja magának azokat a biztonsági berendezéseket, ajtózárakat, pajzsokat, amivel fokozni tudja a betörésekkel szembeni ellenállást.

A hazai zárpiac nagyon széles kínálatot sorakoztat fel, sokféle nemzetiség sokféle zárbetétjét megtalálni. A Kulcskirály elsősorban ezekhez a zárakhoz, zárbetétekhez a kulcsmásolásban segít, hogy ne kelljen több helyre elmenni kulcsot készíttetni, hanem nálunk azonnal az összes kulcsát le tudja másoltatni.

A nyaralás megkezdése előtt keressük és számoljuk össze pontosan mennyi kulcs is van az otthonunkhoz, és biztosan olyan emberek kezében vannak-e a kulcsok, akikben 100%-ban megbízunk. Ha kevés a kulcs, vagy zárat szeretne cserélni, nálunk a legjobb helyen jár!

Még egy dolog, ami már biztosan sok emberrel előfordult. Autós és repülős utakon egyaránt, amikor elhagyjuk a lakásunkat és bezártuk az ajtót, visszük magunkkal a kulcsokat. Ám amikor egy-két hét után hazaérkezünk, könnyen lehet, hogy nem találjuk őket sehol. Ezért érdemes egy olyan rejtekhelyet csinálni, amit csak mi ismerünk és oda a másolt kulcsokat eldugni, elrejteni.

A másolásvédett kulcsoknál fontos számon tartani, hogy pontosan mennyi is lett belőlük másolva. Feleslegesen ne kallódjon belőlük sehol kulcsmásolat! Ha biztonsági kártyával védett kulcsokat adunk oda valakinek, akkor biztosak lehetünk abban, hogy azt a kulcsot, csak a hozzá tartozó kártya jelenlétében fogják lemásolni! A Kulcskirály kulcsmásoló szakemberei ezeket a kulcsokat felismerik, és ha szükséges kérni fogják a tulajdonost és jogos kulcsmásolást igazoló kódkártyát.

06-1-312-2064

06-70-322-7328