Olasz Cisa zárak kulcsmásolása

CISA kulcsmásolás – Kulcskirály

A Kulcskirály többféle Cisa típusú zárat tart folyamatosan raktáron annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk lefedni ezeket a biztonságtechnikai termékeket. A Cisa zárak elég gyakran előfordulnak akár biztonsági ajtókban, lakóparkokban, különböző kerületekben, de akár vidéki városokban is.

Amit az átlagember fog a kezében az maga a kulcs, amivel zárja vagy nyitja az ajtót. A kulcs és annak a minősége sok mindent befolyásol, ezért nem mindegy, hogy a Cisa kulcsot hol, és ki másolja le.

A legjobb kulcsmásoló zárszaküzlet a Nyugati tér mellett található, ami minden irányból jól megközelíthető,ez a Kulcskirály. Ez az üzlet foglalkozik a legrégebben zárak értékesítésével és kulcsmásolással Budapesten. A Cisa kulcsok is évtizedek óta megtalálhatók a kínálatunkban.

Akár Zuglóban, vagy a II. kerületben, Budán legyen szüksége kulcsmásolásra, nálunk biztosan jó helyen jár. Széles nyitvatartási idővel rendelkezünk, reggel 8 és este 18 óra között minden hétköznap. Ha hétvégén szeretne Cisa kulcsot másoltatni, annak sincsen semmi akadálya, a Kulcskirály kulcsmásoló része minden szombaton reggel 9 és délután 13 óra között fogad mindenkit, aki kulcsot szeretne készíttetni.

A VI. kerületben, közvetlenül a Skála Metro áruház mellett vagyunk megtalálhatók. Autóval a parkolási lehetőség szinte minden időben és napszakban biztosított, de tudni kell, hogy a Bajcsy-Zsilinszky úton fizetős parkolási a parkolási szakasz. Autóval könnyedén megközelíthetőek vagyunk, valamennyi fővárosi kerületből jönnek hozzánk Cisa kulcsot másoltatni.

A kulcsokról néhány szót röviden ismertetnénk, részletesebb információt a Cisa kulcsmásolás menüpont alatt talál.

A Cisa kulcsok kéttollas változata biztonsági ajtókba van szerelve, többnyire ilyen ajtók társasházakban vagy lakóparkokban találhatók. Többször jönnek hozzánk Zuglóból, hogy a környéken nincsen rendes kulcsmásoló, ahol voltak, oda többször vissza kellett vinni javíttatni a kulcsot, a végén pedig inkább visszaadták a pénzt. Ez a Kulcskirályban nem fordulhat elő, ezeket a biztonsági zárakat értékesítjük is, többnyire három kulccsal, ami kevésnek szokott bizonyulni. Ilyenkor rögtön az üzletben készítünk pár percen belül annyi kulcsot, amennyit a kedves ügyfél szeretne, majd rögtön ki is próbáljuk a zárat.

A kódolható Cisa zár is kéttollas kulcsos. Cisa Code Cambio – igen, ilyen zárat is árulunk, és ezen felül javasoljuk ezeknek a záraknak a cseréjét 10-15 év használat után. Sajnos itt is van egy működési élettartam, és gyakran a kopott kulcs és a kopott zár együtt már nem működik tökéletesen. A Cisa kéttollas kódolható zárakhoz lehet vásárolni olyan kulcsköteget, amire át lehet kódolni a Cisa zárat. Ezt mi minden esetben tartjuk raktáron és három kulcs jár hozzá alapból. Akinek ez kevés, annak rögtön tudunk még másolatot készíteni. Ehhez tartozó kódkártya jelentősége túlzó. A kulcs nem áll másolásvédelem alatt, így a másoláshoz nem szükséges a kódkártya jelenléte. Ha valaki olyan Cisa kulcsot szeretne, ami nem másolható, akkor javasoljuk, hogy alakíttassa át az ajtót, tollas kulcsos kivitelről hengerzábetétes zártestre. Ezt csak profi szakember végezze el, mert komolyabban hozzá kell nyúlni az ajzóhoz, illetve megfelelő pajzsos védelmet is alkalmazni kell, hogy a zárbetét védve legyen.

A zárbetétes Cisa kulcsok közül van másolásvédett, ahol a kártyára is szükség van, ha kulcsot szeretne másoltatni. Hívjon minket 0613122064