Osztrák hevederzár kulcsmásolása

Hogy mitől is osztrák ez a hevederzár, azt sosem fogjuk megtudni. Ezt valamelyik hozzá nem értő kitalálta anno, a szakma meg vitte tovább a nevet magával. De hát elég siralmas ez a szakma, ha senki nem ért ahhoz, ami valójában nem is létezik.

Egy magyar hevederzár-gyártó már hosszú évek óta gyárt vízszintes hevederzárakat és állítólag ez a hevederzár és a zárbetétje osztrák. A hevederzár az alkatrészeivel együtt Magyarországon készül, a benne lévő zárbetét régebben egy Gege ANS2 zárbetét volt. Ennek a kulcsait a mai napig is másoljuk.

A mostani hevederzárbetét, amivel a gyártó értékesíti a terméket, egy ritka Elzett profil, ami úgy van meghirdetve a piacon, hogy másolásvédett. De mitől lenne másolásvédett, amikor egy kódok nélküli papírkártyát ad hozzá a gyártó?

Kulcsmásoló szakemberként, minket nem lehet ezzel megtéveszteni, mi követjük a technológiát, a zárbetétek és kulcsok fejlődését. Az osztrák hevederzárban lévő zárbetét összes kulcsát másolja üzletünk a Kulcskirály! Mi ezzel semmilyen törvényt, jogot nem sértünk. A profilok nyitott profilok, így semmilyen jogi, szabadalmi védelem nem áll fenn.

A gyártónak kellene elnézést kérnie azoktól, akiket félrevezetett, megtévesztett ezzel kapcsolatban!

Ez a zárbetét olyan, mint az Elzett Nova profil, azok sem tartoznak semmiféle védelem alá, csupán ritkaságszámba mennek.

Arról már nem is beszélve, hogy amilyen kulcsok a Silca nyerskulcs-gyártó katalógusában benne vannak, azokat bárki, bármikor másolhatja! Sajnos ez van, amikor a hozzá nem értők olyan dolgot csinálnak, amit nem kéne!

Mindenki maradjon meg a saját üzleténél, a zárszervizes szervizeljen, a gyártó gyártson, a kulcsmásoló meg másolja a kulcsokat! Mi ezt tesszük! Jöjjön hozzánk bátran, bármilyen hevederzárbetét kulcsot azonnal lemásolunk az üzletben! Az osztrákot is!