Öt érv mellettünk

1.
Kulcsmásolás szempontjából nagyon fontos a központi elhelyezkedés, a könnyű megközelítés, és a nyitvatartási idő is fontos. Városközpontban vagyunk, elérhetőek vagyunk villamossal, metróval, trolival, busszal, taxival, vagy bubival.

Üzletünk szombaton is várja ügyfeleit kulcsmásolás és zárbetétek vásárlása végett. Hétköznap reggel 8-tól este 18 óráig nyitva vagyunk, ez időszakban több ezer kulcsot tudunk elkészteni.

2.
Biztonsági védőkártyás kulcsmásolás

A Kulcskirály több mint 14 féle, abszolút másolásvédett kulcsot készít. Erre azért vagyunk büszkék, mert több világmárka képviselete bízik meg a tudásunkban és szakértelmünkben. Ezek a következő márkák:

Keso, Mul-T-Lock, Assa-Abloy, Mauer, Abus, Kaba, Evva, Tesa, RB, CEI, BKS, DOM, FAB, Cisa, stb. Ezekhez a kulcsokhoz többnyire szükség van a biztonsági kódkártyára is.

Tud még egy ilyen üzletet?

3.
Páncélszekrény kulcsmásolás

Trezorokhoz, széfekhez, páncélszekrényekhez is készítünk kéttollas kulcsokat, már több mint harminc éve. Ez idő alatt már több ezer lyukas kulcsot másoltunk le. A legújabb gépünknek köszönhetően, már a 120mm-nél hosszabb kulcsokat is könnyedén tudjuk másolni. A páncélszekrény-kulcsok másolása nem olcsó, többnyire 4000 forinttól kezdődnek az árak. Csak olyan helyen készíttessen kulcsot, ahol garanciát vállalnak a kulcsmásolásra!

4.
Zár alapján kulcskészítés

Sokszor van olyan gond, hogy a zárainkhoz eltűnik a kulcs, vagy felújítás során kiderül, hogy zárni szeretnénk egy ajtót.

Ebben az esetben nem elég egy fénykép a kulcslyukról, mert nem tudjuk, milyen méretű kulcsra van szükség. Előfordulhat, hogy egy kész kulcsot elég adnunk, de az is lehetséges, hogy reszelnünk kell a zárhoz egy formát nyerskulcsból. Nálunk minden kulcs-problémára van megoldás. Szerelje ki az ajtóból a zárat, hozza el hozzánk, és találunk megoldást!

5.
Garay tollas kulcsmásolás

Olyan típusú kulcsot is pár perc alatt elkészítünk, amit senki nem vállal zár nélkül! Büszkék vagyunk Győri György kulcsmásoló kollégánkra, akinek a szakma a szemében, a fejében és a kezében van. Szerszámkészítőként semmilyen kulcs nem akadály számára, és akinek a hobbija a munkája, így igazán boldog ember. Gyuri bácsi pedig szereti a kihívásokat!