Páncélszekrény kulcsmásolás

Páncélszekrénykulcsok másolása

pancelszekreny-kulcsmasolas-budapestpancelszekreny-kulcsmasolas-kulcskiralyA páncélszekrény kulcsok másolása elég összetett feladat, mivel a széfekben elhelyezkedő biztonsági zár lamellái meglehetősen pontosan vannak illesztve. Előfordul, hogy még rézlemezekkel ki is van hézagolva, ezért nagyon pontos másolási technológiát követel meg a széf kulcsmásolás. A páncélszekrénykulcs másolásakor rendkívül fontos szempont a kulcsnak az anyaga, összetétele, ami lehet pl. bronz, réz, vas, vasötvözet.

Gépparkunknak köszönhetően, képesek vagyunk minden trezor kulcs másolására. Legyen az csak 1mm széles lamella, erre is van megoldásunk.

Továbbá számunkra nem gond a kulcsok hosszúsága sem, bármilyen hosszú, akár 200 mm-es kulcsot is képesek vagyunk elkészíteni.

Mire kell figyelnünk a páncélkulcsoknál?

Szükséges a kulcsszár átmérője, a kulcsban lévő lyuknak a mélysége és belső átmérője, a tollak szélessége, stb. Sok információ kell a páncélszekrény kulcsmásoláshoz.

Milyen páncélszkerény kulcsok lehetnek?

  • Mauer páncélszekrény zár kulcsmásolás
  • Chubb kulcsmásolás
  • Chawi páncélszekrény zár kulcsmásolás
  • Burg páncélszekrény zár kulcsmásolás
  • Technomax kulcsmásolás
  • Mottura széfzár kulcsmásolás
  • szefkulcsok-profi-kulcsmasolasa-kuecskiralyKaba kulcsmásolás
  • Toldi páncélszekrény kulcsmásolás - a rövid egytollas és a hosszú kéttollas kulcsot is készítjük
  • Wertheim páncélszekrény kulcsmásolás
  • Sentry kulcsmásolás

További szempontok a széfek kulcsainak másolásakor

A másik fontos szempont, amit a páncélszekrény kulcsok másolásnál szem előtt kell tartani, az a vágótárcsa élessége. Ne legyen se töredezett, sem kopott. Fontosak továbbá a biztonsági előírások, a védőszemüveg használata, mert a kicsapódó sorja, szilánk a szemünkbe repülhet.

A harmadik fontos szempont a kulcsmásolás precízsége, a lassú művelet végrehajtása. Ez annyit jelent, hogy érintőt veszünk és szépen fokozatosan bástyáról bástyára vágjuk a nyerskulcsra a mintát.

Ezt a műveletet egytollas kulcs esetén az egyik oldalon, kéttollas kulcs esetén mindkét oldalon elvégezzük. A művelet elkezdése előtt mindig figyelni kell arra, hogy a másoló, illetve a másolandó kulcsot egyformán helyezzük be a kétállású satuba. A másolás végén el kell távolítani a felgyülemlett sorját, reszelékeket drótkoronggal vagy egy lapos tűreszelő segítségével. Itt szintén tanácsos viselni a védőszemüveget. A kulcsmásolás legvégső fázisaként a Kulcskirály beleüti a kulcsfejbe védjegyét a C betűt, mert csak ezzel a védjeggyel ellátott kulcsokra vállalja a kulcsmásolás garanciáját.

Széf kéttollas kulcsmásolás

A budapesti Kulcskirály, széles bútorba építhető és falba süllyeszthető széfeket árul. Ezekhez gyakran pótkulcsra van szükség, így ez helyben megoldható.

Széfek kulcsmásolása – KULCSKIRÁLY

hosszu-tollas-pancelszekreny-kulcsok-masolasakulcskiraly-kulcsmasolasAmennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a +36-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha bármilyen páncélszekrény-, illetve széfkulcs másolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!