Páncélszekrény nyitás

Páncélszekrény nyitásra, többéves tapasztalatunk szerint, akkor van szükség, amikor már megtörtént a baj. Ezért javasoljuk mindig ügyfeleinknek, hogy a megelőzésre kell a hangsúlyt fektetni!

Amennyiben bármilyen rendellenességet tapasztal a széf mechanikus zárszerkezetével kapcsolatban, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot cégünkkel! Szakképzett kollégáink, többéves tapasztalattal rendelkeznek a trezorzárak nyitásának területén, így a nap 24 órájában állnak megrendelőink rendelkezésére Budapest területén és 40 km-es körzetében.

Páncélszekrény nyitás rövid határidővel

Az esetek túlnyomó többségében a trezor zárszerkezetek nem romlanak el azonnal, annak általában előjelei vannak. Azért fontos ezekre a jelekre odafigyelni, mert egyrészt további kellemetlenségektől tudjuk magunkat megkímélni, másrészt megelőzhetünk egy költséges páncélszekrény zárnyitást. Ha a zárszerkezet már nem működik tökéletesen, nem viszi akadálytalanul az összes fordulatot, akadozik, szorul, akkor már lehet sejteni, hogy valami baj van. Előzze meg a problémát és már ekkor hívjon páncélszekrény szervizeléssel foglalkozó szakembert!

Ha a baj már megtörtént, és nem tudja a továbbiakban kinyitni az értékeit védő páncélszekrényt, széfet, trezort, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink szakszerűen kinyitnak bármilyen típusú páncélszekrényt, széfet és gondoskodnak a zárszerkezet cseréjéről. Mindezért a műveletért budapesti ügyfeleinknek még külön kiszállási költséget sem számolunk fel!

Szakvéleményünk szerint a jó páncélszekrény ott kezdődik, aminek a súlya legalább 100-200 kg, minimum egy tollaskulcsos zárszerkezet működteti, illetve a „kisebb súlyúak“ két tőcsavarral a padlóba és két dűbellel a falba van rögzítve. A páncélszekrény súlya a falában lévő beton tömegétől nehéz.

Páncélszekrény nyitás szakszerűen

Ezeknek a széfeknek a kinyitása csak fúrással lehetséges, hacsak nincs hozzá megfelelő lamella emelgető célszerszám, de szerintünk ez Magyarországon nincs még elterjedve. A fúrási eljárás sem mindig olyan egyszerű, mert mire a zárszerkezethez érnénk, addig 2-3 rétegen kell a fúrónak átverekednie magát. Először is magának a széfnek a falvastagságán - ami egy 1 cm vastag vaslemez -, utána egy 4-5 cm vastag betonrétegen, majd a zár előtt lévő 5 mm-es mangánlapon keresztül. Ezzel már meg is magyaráztuk, hogy miért olyan hosszú a páncélszekrény kulcsa.

Amennyiben Önnek bármilyen páncélszekrény nyitás-, páncélszekrény szerviz, trezor zárcsere szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket bizalommal a hét bármely napján!

Cégünk teljes körű zárszerviz szolgáltatást nyújt Budapest összes kerületében illetve 40 km-es vonzáskörzetében. Ha probléma merül fel bármilyen páncélszekrény, trezor- vagy széf zárral kapcsolatban, ne habozzon felkeresni minket!

páncélszekrény, páncélszekrény nyitás, páncélszekrény Budapest, mackó nyitás, mackó nyitás Budapest
páncélszekrény, páncélszekrény nyitás, páncélszekrény Budapest, mackó nyitás, mackó nyitás Budapest
páncélszekrény, páncélszekrény nyitás, páncélszekrény Budapest, mackó nyitás, mackó nyitás Budapest