Páncélszekrény szállítás

Cégünk profiljába beletartozik a nagyméretű páncélszekrények, széfek szállítása, mind ingatlanon belül, mind kívül. Széfszállítással minden esetben előre egyeztetett időpontban foglalkozunk.

A páncélszekrény szállítás összetett feladat, hiszen a jelentős súly biztonságos mozgatásához megfelelő eszközök, fokozott odafigyelés és összehangolt munka szükséges. Munkatársaink számottevő szakmai tapasztalattal rendelkeznek a páncélszekrény szállítás terén, így szinte bármilyen típusú, méretű és súlyú páncélszekrény szállítását biztonságosan meg tudjuk oldani. Legyen szó akár egyik szobából a másikba, akár az épületen belül egyik emeletről a másikra történő átköltöztetésről, vagy két cím között történő szállításról, nyugodtan bízza ezt szakembereinkre.

Amennyiben bennünket bíz meg a feladattal, garantáljuk, hogy sem a páncélszekrény, sem annak környezete nem sérül a szállítás, mozgatás során.

Páncélszekrény mozgatás – helyszíni felmérés

Az 500 kg-ot meghaladó páncélszekrény mozgatása/szállítása esetén javasoljuk az ingyenes és kötelezettségmentes előzetes megtekintést (helyszíni felmérést) annak érdekében, hogy kollégáink a helyi adottságok figyelembe vételével (emeletek, szűk lépcsőház, lépcsőfordulók, lifthasználat, szükség esetén bútorok mozgatása, útvonal kialakítás) és a szükséges eszközökkel felkészülve, gördülékenyen tudják teljesíteni a feladatot.

Szállításánál fontos tényező a páncélszekrény súlya valamint az épületen belüli elhelyezkedése.

Páncélszekrény szállítás - sérülésmentesen

A páncélszekrények szállítása során a legfontosabb szempont a személyi sérülések megóvása, valamint a lakásban, épületben található eszközök, ingóságok, tárgyak és a lakás burkolatát képező anyagok megóvása. Nagyon rosszul jönne ki ugyanis, ha egy 400 kg-os páncélszekrényt ráejtenénk az ingatlan burkolatát képező márványra.

Fontos tényező továbbá, hogy a szállítandó páncélszekrény kulcsai mindig a megrendelő ügyfélnél maradjanak, hogy a szállítás során semmilyen felnyitási gondolat nem merüljön fel az ügyfél részéről. Ezzel cégünk is le van védve.

A páncélszekrények szállítása során a szekrények rögzítését is szokták kérni tőlünk. Erről részletesebben olvashat a Páncélszekrény rögzítés menüpontban.

Páncélszekrény szállítás szolgáltatásaink

 

Profi páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás Budapest

Olcsó páncélszekrény szállítás

Széf szállítás

Páncélszekrény szállítás szakszerűen       

Páncélszekrény szállítás olcsón 

Széf szállítás Pest megye

Páncélszekrény szállítás 5 tonnáig

Sérülésmentes páncélszekrény szállítás

Garanciális páncélszekrény szállítás

Széf szállítás háztól házig

Széfszállítás ingatlanon belül

Páncélszekrény szállítás SO S        

Széf szállítás emeletre                      

Széf szállítás pincébe

Páncélszekrény szállítás hétvégén

Páncélszekrény szállítás, Páncélszekrény szállítás Budapest, mackó szállítás, mackó szállítás Budapest
Páncélszekrény szállítás, Páncélszekrény szállítás Budapest, mackó szállítás, mackó szállítás Budapest
Páncélszekrény szállítás, Páncélszekrény szállítás Budapest, mackó szállítás, mackó szállítás Budapest