Pontos kulcsmásolás

Nagyon fontos a kulcsok másolásánál, hogy kiváló, tapasztalt szakember végezze a kulcsmásolás műveletét. Továbbá jelentőséggel bír a kulcsmásoló gép minősége, márkája, beállítottsága, rendszeres karbantartása, valamint bizonyos használati idő eltelte után, a lecserélése. A vágótárcsa rendszeres cseréje is követelmény, hiszen csak így lehet a kulcsmásolást pontosan elvégezni. A pontatlan kulcsmásolatok tönkreteszik a zárat, vagy nem nyitják az ajtót!

A Kulcskirályban dolgozó szakemberek mindent tudnak a kulcsmásolásról, amit csak tudni lehet, hiszen ha a kezükbe adnak egy kulcsot egyből látják, hogy az mennyire kopott. Gyuri bácsink a legjobb kulcsmásoló szakember az egész országban, hiszen több évtizede másol kulcsokat, a szakma a kisujjában van!

Kulcsot másolni sokféle gépen lehet, de a Silca kulcsmásoló gépeken készülnek a legjobb másolatok, mert ezek ipari célra lettek tervezve, és csúcsminőséget képviselnek. Mi saját jelzéssel látjuk el kulcsainkat, melyekre garanciát vállalunk! Jöjjön el, próbálja ki!

Kulcskirály – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328