Postaláda kulcsmásolás

postaladakulcs-masolasA postaláda kulcsmásolásánál három részre osztható az elvégzendő feladat, a másolandó postaláda kulcsok tekintetében.

elzett-postaladakulcs-masolas-kulcskiralyAz első, amikor a hagyományos, régi, négyzet alakú postaláda kulcsainak másolása kapcsán keresnek fel minket. Ez egy sima, egyszerű, lyukacsos végű kulcs. A kulcs hossza 4-5 cm, a feje kerek. A toll végében a hengeres szár lyukas. A kulcs másik végén 3-4 lépcsővágás található. Az ilyen típusú kulcsokat vagy készletről szolgáljuk ki az ügyfélnek, vagy sima kulcsvágással készítjük el a helyszínen a kulcsot, ami természetesen megvárható. A kulcs anyaga vas, vagy alumínium.

A másik az úgynevezett, szintén ismert, postaláda kulcs, az Elga névre hallgató, egyszerű, de nagyszerű kulcsocska. Hossza 2-3 cm körül van. A kulcs felülete egyoldali, egyszeri fogazással van ellátva. Létezik olyan fajtája is, mint pl. a Ronis névre hallgató minőségi iroda-, ill. lemezszekrény zárak kulcsai. Ezek a sima, egyszeri fogazással bíró kulcsok, szintén gyorsan másolhatók. Üzletünkben több ilyen típust is kínálunk vásárlóink számára.

A harmadik fajta a tubulláris csőkulcs. Ismertetőjele, hogy egy fekete műanyag van a kulcsfejre ráhúzva. Tulajdonképpen a cső vége maga a kulcs. A kulcsfejbe számokat üt a gyártó cég és a cső végében bevarrások, mélyedések, marások találhatók. Ez a nagy variációszám eléréséhez szükséges. Az ilyen postaláda kulcsokat nem minden üzletben tudják lemásolni, mert külön szerszám, illetve pofa kell a másoláshoz. Kulcskirály üzletünk természetesen ezt is megoldja, ezért forduljon hozzánk!

Levélszekrény kulcsmásolás a Kulcskirályban! Megvárható! Garanciával!

Postaláda fajták, típusok

 • postaladazarak-kulcsmasolasa-kulcskiralyLépcsőházi postaláda
 • Kerítésen belülre szerelhető postaláda (kétoldalas)
 • Falra szerelhető postaláda (egy oldalas)
 • Oszlopba, vagy kerítésbe süllyesztett postaláda
 • Amerikai postaláda
 • Rozsdamentes postaláda
 • Szórólap tartó
 • Öntött vas postaláda

Postaláda márkák

Többnyire nincsen márkája a postaládának, de azért van egy-két neves gyártó. Ezek közül sorolunk fel néhányat, a teljesség igénye nélkül.

 • AR-FE postaláda
 • Silmec postaláda
 • Burg Wachter postaláda
 • Sólyomvölgy postaládák (hazai gyártó)

postalada-ertekesites-kulcskiralyEzen kívül van számos egyéb import (többnyire kínai) postaláda.

Postaládák anyagai

A postaládák anyaga lehet lemez, fémötvözet, rozsdamentes, öntött vas, fa, műanyag, acél.

Postaládák méretei

A postaláda mérete változó lehet. Többnyire a szabványméretű postaláda van elterjedve hazánkban, de természetesen egyedi méretek is gyakran előfordulnak.

Postaláda zárak árai

kulcskiraly-postalad-kulcsmasolas-garanciavalA postaláda zárról annyit érdemes tudni, hogy ez egy nagyon egyszerű és primitív szerkezet, ám a mindennapi életünkhöz mégis hozzátartozik, hiszen a levélszekrény kiürítése napi feladat. A régi, hagyományos postaládák zárjai még kocka alakú, számozott kulcsos postaládazárak voltak. Ám a fogazott kulcsos, Elga típusú postaládazár már az új típusok közé sorolható. A legújabbak már a tubulláris, csőkulcsos kivitelű, ill. Anbo névre hallgató postaládazárak. Az áruk 700 – 3000 Ft között mozog.

Postaládák árai

Üzletünkben széles választékban találhat postaládákat, mind kültéri, mind beltéri használatra. A legegyszerűbb postaláda ára 2500 Ft-nál kezdődik, az öntött vas vagy rozsdamentes postaláda ára pedig 25000 Ft is lehet. E két árkategória között, bárki találhat önmaga számára megfelelő postaládát, méret és anyag függvényében.

Postaláda kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmét, esetleg kérdése merülne fel a témával kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha bármilyen postaládára, postaláda zárra, vagy postaláda kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63. – (Skála Metró oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!