Postaláda kulcsok

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, zárszerviz, zárszerviz BudapestMai blogunk témája a postaláda kulcsok.

Kezdjük egyből egy alapvető kérdéssel: Milyen postaláda kulcsok vannak?

Léteznek lyukas, egytollas, alumínium kulcsok, amelyek régebben, 20-30 évvel ezelőtt még vasból készültek. Ám a vas forgácsolása nagyon drága, így olcsóbb anyagból kezdték el őket gyártani. Ez a kulcsfajta leginkább lakótelepi postaládában fordul elő.  A kulcsmásolása olcsó és gyors. A kulcson lévő sorszám alapján kérhető új kulcs, de magán a záron lévő szám, nem a kulcsnak a száma. Ezt fontos megjegyezni.

Léteznek továbbá Elga postaládazár kulcsok, zárbetétes postaláda kulcsok, pl. C36, C37, stb.

Ez a kulcs kisebb méretű, mint egy ajtózár kulcs, és egyszerűbb, primitívebb. Nagy biztonságot egyik postaláda kulcs sem biztosít, de nem is ez az elsődleges feladata. A postaláda záron látni lehet egy kicsi számot, ez azonban nem a kulcsnak a száma. Ez alapján nem kapható kulcs, minden esetben csak másolni lehet a kulcsot. Hiányzó kulcs esetén mindenképpen a zárcserét javasoljuk.

A postaláda zárcsere, egyszerűen megoldható, egy kis feszítéssel kinyitható az ajtó, majd belülről leszerelhető a zár. Bár a feszegetés nem mindig a legcélszerűbb megoldás. Mi mindenesetre minta alapján könnyedén tudunk új postaládazárat adni. Amennyiben nem kíván bajlódni a zárcserével, csak biztos, kényelmes megoldást szeretne, ajánljuk partnerünket: http://www.postaladazarcsere.hu/kapcsolat/

Anbo postaláda kulcsok nagy mennyiségben állnak rendelkezésünkre, másolásukat garanciával végezzük! Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk mindenféle postaláda kulcs készítésében!

A postaláda kulcsoknál fontos szempont a kulcsnak az anyaga, mert az egyik zár kulcsa keményebb, pl. a fent említett, régi, egytollas lyukas végű kulcsok, vagy a mostani Elga, Roniss vagy Anbo kulcsok már puha rézkulcsok. Nem mindegy, hogy milyen erővel nyomjuk neki a vágótárcsát a kulcsnak, mert egy keményebb, ridegebb anyagú kulcsnál akár vágótárcsa törést is okozhat. A postaláda kulcsok nem egy értékmegőrző széf kulcsai, de ettől függetlenül ugyanolyan körültekintéssel, szaktudással, tapasztalattal kell a kulcsait másolni, mint ha egy egyedi kulcsmásolatot (speciális kulcsot) készítenénk.

Egyedi postaláda kulcsok készítése csak a Kulcskirályban! Cső formájú kulcsokat is tudunk készíteni, a legújabb kulcsmásoló gépünknek, a Silca Matrix Professional gépnek köszönhetően, a kulcs pár perc alatt elkészíthető. A kulcsmásoló gép satuja beépített adapterrel rendelkezik, így gyorsan és pontosan elkészíthető a kulcs. Ezért is tudunk rájuk garanciát vállalni!

Évente több ezer postaláda kulcsot másolunk! Ha nem akar csalódni, szeretettel várjuk üzletünkben, a Kulcskirályban, a Nyugatinál!