Postaládazár kulcsmásolás

Postaládazárak és kulcsok, kulcsmásolás

A legnépszerűbb postaláda kulcs a kisméretű, lyukas, egytollas alumínium kulcs. Valamikor a 70-es, 80-as években került forgalomba, és azóta is az egyik leggyakrabban használt kulcs a postaládák körében. Társasházak, lakótömbök, régóta használatban lévő, több 100 ezer postaláda kulcsai ezek. 20-30 évvel ezelőtt szám szerint lehetett kapni, nem volt egy nagy sorozat, 80-90 féle kulcs volt, majd később, hogy “biztonságosabb” legyen, kb. 150-ig csinálták a variációs számot.

Napjainkban, már a hozott kulcsot másoljuk, illetve a Kulcskirálynak van egy komplett 1- 93-ig terjedő sorozata. Aki tehát tudja a kulcs-számot, annak készítünk egy másolatot, a saját sorozatunk alapján. Ehhez a kulcshoz is precíziós gépet használunk, a Silca Omnia Max-ot, amely az egyik legjobb másoló gép a piacon. Magának a kulcsnak az anyaga alumínium ötvözet és spiáter, jól lehet forgácsolni, de a rossz zárba hamar bele is törik. (Jól működő zárba, sosem törik bele a kulcs!) A kulcsmásolás ideje kb. 2 perc.

Gyakoriak még az Elga feliratú postaláda kulcsok, amelyek egy hengeres formájú zárat, jobbra- vagy balra eltekerve működtetnek. A zár végén egy kis nyelvecske található, amely megfogja a postaláda ajtót a keretben. Ezeken a zárakon, kívül lehet látni egy beütési számot, sokan úgy gondolják, hogy ez a kulcs azonosítására szolgál, de nem. Ez egy gyártási sorozatszám, a kulcsnak nem sok köze van hozzá. Ezt a kulcsot 6 féle hosszanti profillal készítik, és minden profilnak kb. 300 variációja van. Bár ez nem túl sok, de talán elég ahhoz, hogy senki nem tudja kinyitni a saját kulcsával éppen a mi postaládánkat.

Többnyire ezek is lakóparkok, illetve társasházak lépcsőházi postaládáiban találhatóak meg.

A kulcsok itt horganyzott vasból készülnek, a fogazást a legprofibb Silca Professional gépen készítjük. Csak hozott kulcsot tudunk másolni, kész sorozat ebből a kulcstípusból nem létezik. Ez a kulcs- és zár típus is, már több mint 20 éve jelen van a piacon elterjedve és igen népszerű.

Az elmúlt 5 évben persze itt is megjelentek a kínai gyártók, pl. Anbo, Siso, stb. Ezek a kulcsok minden gond nélkül másolhatók. A Kulcskirály rendelkezik az összes kínai postaláda kulccsal, ami Magyarországon fellelhető.

Az Ar-Fe postaláda kulcsok nem túl gyakoriak, de még néha találni ilyet is. Ezeket szintén lépcsőházakba szerelték, jó minőségű a termék, a kulcsai pedig másolhatók.

Silmec postaláda: A Silmec olasz gyártó cég, már több mint 15 éve van jelen a magyar piacon, postaládái a minőséget és tartósságot tükrözik. Igen gyakori a tömbbe épített egység, itt is a társasházak a fő irány, a kulcsaikat minden gond nélkül tudjuk másolni. Sokan a családi házak kertkapuira is ettől a gyártótól vásároltak postaládát, így könnyen találkozhatunk velük kertvárosi környezetben is. Itt is kb. 2-3 féle zártípussal lehet dolgunk, a kulcsok másolása nem akadály.

Ezeknek a kulcsoknak a másolását is a Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen végezzük, 1-1 kulcs másolása, kb. 1 perc időt vesz igénybe.

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, postaláda kulcsmásolás, postaláda kulcsmásolás Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, postaláda kulcsmásolás, postaláda kulcsmásolás Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, postaláda kulcsmásolás, postaláda kulcsmásolás Budapest

Minden postaláda kulcsmásolásra garanciát vállalunk!

Csőkulcsos postaláda zár és kulcs: Előfordul, hogy a levélszekrény-gyártó cég egy henger alakú kulcsot ad a postaládához. Nem kell megijedni, ezt is lehet a Kulcskirályban másoltatni. Kb.  10-15 percet kell rászánni, de megoldjuk. A kulcsmásolás folyamata bonyolultabb, mint maga a kulcs. Gyakorlatilag, csak a megfelelő kulccsal lehet a megfelelő zárat kinyitni, így egész nagy a variációs szám.

A csőkulcs oldalsó marásainak a mélységét tapogatjuk le, és a megfelelő nyerskulcsra másoljuk át. A Silca Matrix gépet használjuk ehhez a másoláshoz, de szükséges hozzá egy gyári adapter is, ami lehetőséget ad arra, hogy a kulcsot be tudjuk fogni a gépbe.

Postaláda kulcsmásolás árak

Normál postaláda kulcs, fogazott és tollas változat, bruttó 450 forint / db

Import postaláda kulcsmásolás ára bruttó 690 – 1890 forint / db

Csőkulcs és különleges profilú kulcsmásolás bruttó ára 1890 - 3500 forint / db

 Ne feledje! Minőségi másolás csak a legjobbtól!

Kulcskirály a Nyugatinál!

Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Skála metró oldala)

Telefon: 06-1-312-2064

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, postaláda kulcsmásolás, postaláda kulcsmásolás Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, postaláda kulcsmásolás, postaláda kulcsmásolás Budapest
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, postaláda kulcsmásolás, postaláda kulcsmásolás Budapest