RB kulcsmásolás

rb-zarbetet-azonos-zarlat-keszitesrb-zarbetet-fogaskerekezesAz RB hivatalos neve a Rav-Bariach Industries Ltd, innen az RB elnevezés, mint rövidítés. Ez egy izraeli zárgyártó, amelynek a zárbetétje, egy az egyben a Mul-T-Lock Interactive-nak a testvére. A zárbetét belseje interaktív csaprendszerű. A zárbetét két oldalán ún. break-secure módon oldották mg a törésvédelmet.

Magyarországon kizárólagossága van a Kulcskirály zárszaküzletnek, ennek a zárbetétnek a forgalmazására, és kulcsainak másolására. Széles méretválasztékkal várjuk ügyfeleinket az üzletben!

A zárbetét nemcsak finomnyitás és törés ellen van védve, hanem 2024-ig szabadalmi védelem alatt állnak a kulcsai, ami azt jelenti, hogy az RB kulcsokat Magyarországon, csakis a Kulcskirályban lehet másoltatni!

rb-zarbetet-kodolasrb-zarbetet-kulcsmasolasA Kulcskirályban szigorúan betartják a kulcsmásolás feltételeit. Kizárólag a kártya felmutatásával másoljuk le a kulcsot, ami az üzletben megvárható.

A zárbetét további nagy előnye még, hogy vészfunkciós kivitelben is összerakható, fogaskerekezhető, belső tekerőgomb helyezhető rá, fő- és vezérkulcsos rendszer alakítható ki belőle, és azonos nyitású zárlat is kiépíthető belőle.

Az RB zárbetétek 3 kulcsos változatban kapható az üzletben. A további kulcsok másolására a helyszínen azonnal megoldást biztosítunk! A kulcsmásolást a kártyán szereplő, azonosító sorszám alapján, egy Mul-T-Lock Compact másológépen végezzük, ami századmilliméter pontosságú vágást biztosít. Az izraeli RB zárbetét nagyon jó minőséget képvisel és magas biztonságot kínál!

rb-zarbetet-kulcsmasolas-kulcskiralyLátogasson el üzletünkbe, próbálja ki, másoltasson hozzá kulcsot, nem fog csalódni benne!

Az RB kulcs-szára keskeny, erős, váll nélküli, ezért kiválóan alkalmazható forgógyűrűs záraknál, mint pl. Mul-T-Lock, Superlock ajtóknál, hevederzáraknál. A lapon mart kulcs-szárban az interaktív furatok után, egy rugós, mozgó alkatrész van elhelyezve, ami a másolás-védelmet és a biztonságot biztosítja!

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!