RB kulcsok másolása

Az RB egy prémium kategóriás, izraeli zárbetét. Kulcsai szabadalmi védelem alatt állnak. Ez azt jelenti, hogy csak a gyár által kibocsátott/gyártott nyerskulcsokra lehet a másolatokat elkészíteni, mert másnak nincsen ehhez a kulcsprofilhoz hozzáférése. A szabadalmi védelem lejártáig, azaz 2030-ig, még a nagy nyerskulcsgyártó cégek (Silca, Erebbi, JMA) sem jogosultak RB nyerskulcsokat gyártani.

Büszkén jelentjük, hogy Magyarországon egyedüliként, a Kulcskirály képes másolni az RB zárbetétekhez kulcsokat. Partnerünkkel karöltve, mi közvetlen kapcsolatban állunk az RB gyárral, így ez a kulcsmásolás üzletünk számára nem jelent akadályt. Ezen felül szerződés köt minket és az RB-t is, hogy ezen kulcs másolásának a jogát csak mi képviselhessük az országban.

Nagyon szigorúan betartjuk a jogszabályokat, így az RB kulcsok másolása, kizárólag egy eredeti kulcs és az ahhoz tartozó kódkártya bemutatásának ellenében történhet! A kódkártya megléte nélkül a kulcsot nem másoljuk le. Ezt ügyfeleink biztonságának az érdekében tesszük, mert erre lett a védelem kitalálva! Fénymásolt, vagy telefonna lefotózott kódkártya bemutatása nem helyettesíti a védőkártyát! Ebben az esetben sem másolunk kulcsokat!

Az RB LOCXIS kulcsokat Silca Futura ultramodern kulcsmásoló gépünkön készítjük, természetesen garanciával! Az RB kulcsmásolás megvárható!