RB zárbetétek és RB kulcsmásolás

A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet közel egy évtizede forgalmaz Izraelből minőségi zárakat és zárbetéteket. Két évvel ezelőtt Zár Zorro partnerünkkel közösen kerestünk egy olyan zárbetétet, amit nyugodtan tudunk értékesíteni, mert tudjuk, hogy a legjobb minőséget adjuk a legjobb áron. A többi konkurens termékhez képest 30%-kal olcsóbb az RB LOCXIS zárbetét, ami jelentős különbség.

Az ár differencia nagyon egyszerű, csak a gyár van és mi, azaz közvetlenül a forgalmazótól tudják megvásárolni a termékeket. Az RB LOCXIS egy olyan zárbetét típus, ami szabadalmi másolásvédelemmel van ellátva, kizárólag a biztonsági kártya alapján lehetséges a kulcsokat elkészíteni. A kártyán szereplő adatok alapján egy speciálisan erre kialakított kulcskészítő gépen csináljuk az RB LOCXIS kulcsokat.

A zárbetét az igényekhez alakítva, folyamatosan bővülő méretválasztékkal kerül forgalomba, így szinte minden biztonsági ajtóhoz tudunk Mabisz 6-os minősítéssel rendelkező zárbetétet adni.

Minden RB LOCXIS zárbetét törésvédelemmel és magasfokú fúrásvédelemmel rendelkezik. Elmondható, hogy a zártöréses betörési módszer talán mindig is a leggyakoribb marad! Ahol nincsen olyan megfelelő zárt pajzs, amiből nem lóg ki a zárbetét, ott továbbra is a zártörés lesz a legcélravezetőbb megoldás a behatolásra. A kilógó zárbetétre fogva, pár pillanat alatt eltörhető a hengerzár, így könnyedén nyithatóvá válik az ajtó. Az RB zárak azonban olyan megoldással vannak ellátva törés ellen, hogy a kilógó darab törik csak le, de a zárbetét többi része az ajtózárban marad, további védelemmel ellátva. Így nem lehetséges újra megkísérelni a zártörést, mivel nincsen kiálló zárbetét. A többi nyitási módszer pedig vagy sokáig tart, vagy nagyon nagy zajjal jár.

RB LOCXIS zárrendszerek – nagyon fontos megjegyeznünk, hogy bármilyen nagyságú, magas biztonság fokozattal ellátott főkulcsos zárrendszereket tudunk készíteni. Kisebb rendszereket, 10-20 db zár, 40-50 db kulcs, 1-2 nap alatt elkészítünk. Mivel minden zárrendszer egyedi igényekre van szabva, így az árakat is minden esetben egyedileg adjuk meg. Több minden lehet befolyásoló tényező, például a zárbetétek mérete vagy a kulcsok darabszáma.

A Kulcskirály már nemcsak zárakat, hanem lakatokat is tud vezérkulcsos zárrendszerekhez tervezni. A lakatok magas biztonság fokozattal és borun kengyellel vannak ellátva. Az erővágó nem viszi, azzal nem lehet elvágni.

RB LOCXIS és RB Dynamic kulcsmásolás a Kulcskirályban! A Kulcskirály minden RB kulcsot kizárólag GYÁRI nyerskulcsra másol vagy készíti el! Ezzel lehet a zárak élettartamát tovább nyújtani! Nálunk nincs rossz kulcs, és mennyiséggel is rendelkezünk bőségesen! Havonta több száz RB kulcsot készítünk, szinte nincsen olyan nap, amikor ne lenne ilyen zárbetét kulcsra megkeresésünk. Lényegesen olcsóbban készítjük a kulcsokat ahhoz képest, hogy mennyire magas biztonsági szintet képvisel.

Az RB zárbetétet új vagy régi ajtóba be lehet szerelni egyaránt. Budapesten jó pár lakópark rendelkezik izraeli ajtókkal, ami annyit jelent, hogy a bennük lévő zárbetét speciális fogaskerékkel ellátott típus. Az a jó hírünk van, hogy ezekbe az ajtókba a biztonságos és megfelelő működés biztosítása érdekében RB LOCXIS izraeli zárat érdemes szerelni. Az izraeli zárbetét képes kizárólag olyan fogaskereket fogadni, ami megfelelő méretű és működésű. Ennek a beszerelése a legkönnyebb. Vannak kifejezetten ilyen ajtókba való zárbetét méretek, amik az ajtóhoz tartozó pajzsokkal együtt tökéletes biztonságot nyújtanak!

Az árakról és a méretválasztékokról a Nyugati tér melletti Kulcskirály zárszaküzletben kap bővebb felvilágosítást!

KULCSKIRÁLY Zárszaküzlet

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064