Tag-ok, RFID kulcsok másolása

beleptetok-masolasa-kulcskiralyA Kulcskirály új eszközzel bővült!

A hagyományos kulcsok másolása mellett, a 125 Khz-es tag, más néven beléptetők, másolását is tudjuk vállalni.

Társasházaknál gyakran használnak a kaputelefon mellé, a hagyományos kulcs helyett/mellett kódot, vagy egy műanyag kulcstartót. Ezeket a kulcstartókat, más néven “tag”-okat”, már nálunk is lehet másoltatni. A másolás, azaz klónozás egy perc alatt elkészül, tehát megvárható. A Tag-ok többszörösen újraírhatóak, így költözés során sem kell eldobni a régit, mert az új helyen a régi tag-ot is tudja majd használni.

kapuerinto-masolas-kulcskiralyAz RFID kulcs (Radio Frequency IDentification, azaz: rádiófrekvenciás azonosító, magyarul közelítő-kulcs) legelterjedtebb változatai a kulcskarikára fűzhető zseton, illetve a bankkártya méretű és alakú plasztik lap.  Amilyen egyszerűnek tűnnek, legalább annyira bonyolult a bennük található elektronika.

Nos, mi is az a közelítő-kulcs? Nevezik ezt RFID technológiának, vagy egyszerűen csak – kissé flancolva, angolul – proximity, azaz közelítő-kulcsnak.

rfid-masolas-kulcskiralyA kulcs lényege, hogy egy elektronika van beépítve a kaputelefonnál/kapunál lévő dobozba, esetleg valahol a bejárati ajtó közelében, a tulajdonosnál pedig egy kis bankkártya méretű és alakú, műanyag lapocska, vagy kulcstartóra fűzhető műanyag korong van. Ezt a műanyag lapot, vagy korongot, ha pár centiméterre hozzáközelítjük a beépített elektronikához, akkor ez utóbbi beolvassa a kártyába, korongba épített információt. Amennyiben előzetesen őket már „megismertették” egymással, akkor az elektronika kinyitja a bejárai ajtó mágneszárát. Így a korong kulcsként funkcionál!

Amennyiben egy ilyen másolatra van szüksége, látogasson el hozzánk! Pár perc alatt elkészítjük Önnek a másolatot!

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!