Saab 9-3 autókulcsok másolása

Már magából a Saab autókból is egyre kevesebb van forgalomban, sajnos már évekkel ezelőtt tönkrementek és nincs is új Saab autógyártás alatt. Ettől függetlenül, alkatrészpótlás és gyártás még van, fellelhető gyári és utángyártott alkatrész is.

A Saab indítókulcs egy puha, gumírozott műanyag ház és többnyire négy nyomógombbal rendelkezik. Sok esetben kerül hozzánk a kulcs, kilyukadt gombokkal és repedezett házzal. Van olyan eset is, amikor még így is használják a kulcsot, ebben az esetben sokszor a kis mikrokapcsoló tönkremegy, letörik. Budapesten a legjobb, ha a Kulcskirály autókulcsokkal foglalkozó kollégájához fordulnak, ahol gyors és szakszerű felújítást végeznek, szükség szerint kicserélik a hibásan működő kapcsolót is. Külső Saab autókulcsház szinte mindig van raktáron, azt azonnal tudjuk cserélni.

Saab 9-3 kulcsmásolás – nem úgy történik, mint egy sima chip-es autókulcs esetében, mert a Saab autókulcs, a távirányító és az indító rész együtt tanul fel. Ameddig nincs működő kulcs, a kormányzárból sem lehet kivenni az autót. A kulcs végében található egy kis szerviz penge, ez arra jó, hogy ha nem nyílik az autó a nyomógombokkal, akkor mechanikusan, a kulcs segítségével az ajtóban lévő záron keresztül nyitható az autó.

A Saab kulcsprogramozáshoz szükség van egy jól működő akkumulátorra és hogy elektromosan minden a helyén legyen. A kulcsot a váltókar mögött kell behelyezni és ott kell elfordítani, ez szinte semmilyen más autónál nincs így.

Gyári vagy utángyártott Saab autókulcs programozható?  – A Kulcskirály csak GYÁRI Saab indítókulcsot tud programozni, ez is van nekünk raktáron. Ez drága, programozással együtt 60.000 forint és az autóra is szükség van a programozás idejére. Sokan és mi is tudunk vásárolni utángyártott Saab 9-5-höz autókulcsot, de az nem jó. Nem lehet feltanítani.

A legjobb, amikor azzal keresnek meg minket, hogy az e-Bayen vagy a bontóban vásároltak egy “új” kulcsot és azt kellene felprogramozni az autóhoz. Nem lehet, ne is hozza el a kulcsot nekünk! Mi kizárólag arra a kulcsra tudunk garanciát vállalni, amit mi szerzünk be és amit mi programozunk! Hozott kulcsra semmilyen garancia nincs!

Nagyon sok ideig a Saab 9-3 hoz nem lehetett kapni gyári kulcsot, így a programozását sem tudtuk vállalni. Most már van kulcs, így igaz, hogy szerintünk is drágán, de legalább elkészíthető a kulcs.

A kulcsház csere és kulcsjavítás nem drága, így, ha még menthető a kulcs, mindenképpen hozzák el, mi 1-2 órán belül elkészítjük, kb. 10.000 forint körüli áron teljesen felújítható a kulcs.

Saab 9-5 2002-2009-ig autókulcs, nem sűrű, mondhatni nagyon ritka. Tudunk hozzá kulcsot rendelni, a rendelési idő kb. 2-3 hét. 3 gombos távirányítós kulcsot készítünk, gyári kivitelt.

A Saab 9-5 sport kulcsa megegyezik a Saab 9-3 sport autókulcsával, így erről már elmondtunk mindent.

A Kulcskirály csak a pesti oldalon a Nyugati tér mellett található, máshol nincs üzletünk! Budán semmilyen üzletünk nincs!

Elérhetőségeink a következők, amennyiben Saab autókulccsal kapcsolatban kérdést szeretnének feltenni:

E-mail cím: autokulcsmasolas@gmail.com

Telefon: 06 70 679 6363

Címünk, ahova az autóval kell jönni:

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

(Parkolni a közelben az út melletti parkolóhelyeken vagy a felüljáró alatt lehetséges.)