Sab kulcsmásolás megvárható budapesti üzletünkben

Az olasz Sab zárgyártó vállalat tollas kulcsokkal ellátott zárakat készít elsősorban, azon belül kistestű- és nagytestű trezorzárakat, ajtózárakat és az ezekhez tartozó kulcsokat. A kulcsok rövid, középhosszú és hosszú változatban készülnek és jutnak el a forgalmazókhoz, majd a végfelhasználóhoz.

A kistestű trezorzárak kulcsainak hossza kb. 7 cm, a kulcsfejen a Sab emblémája és a márkanév található. Ezeket a trezorzárakat Magyarországon többnyire felsőzárként használják. A Sab kulcsok másolását a budapesti Kulcskirály zárszaküzletben végzik a Nyugati tér szomszédságában a Váci úti felüljáró lábánál.

A nagytestű trezorzár változatnál a kulcsszár hossza 9 cm, és a kulcs mindkét oldalán fogazatok, bástyák vannak vágva a szárnyra. A kulcsfej maga fekete színű, szintén látható rajta a Sab embléma.

Sab trezorzárak szakszerű kulcsmásolása a Kulcskirályban

Magyarországon léteznek utángyártott kulcsok is, de üzletünk a gyári nyerskulcsokat preferálja. Nálunk minden esetben gyári Sab nyerskulcsokra történik a kulcsmásolás, pontosan, garanciával.

Magának a zárszerkezetnek az élettartama meghosszabbítható, ha nem használnak pontatlanul másolt kulcsokat. Sajnos erre az emberek nem fordítanak kellő figyelmet és sokszor másoltatnak olyan helyen kulcsokat, ahol nem ez a fő profil. Az ilyen üzletek nem fordítanak kellő figyelmet a pontos kulcsmásolatra, a rosszul másolt kulcs pedig rövid idő alatt magát a zárszerkezetet teszi tönkre. Mivel egy zárszerkezet csere ára 70-100 ezer forint között mozog, így nem árt, ha mindenki a kulcsmásolást kicsit komolyabban veszi!

Mi szükséges a jó kulcsmásolathoz?

A kiváló minőségű kulcsmásolásnál három dolgot kell figyelembe venni: a gyári nyerskulcsok meglétét, a profi, rendszeresen karbantartott kulcsmásoló gépet, illetve a kulcsmásoló szakember szaktudását és precizitását.

Mindenképpen javasolt a kulcsmásolást kimondottan zárakkal és kulcsokkal foglalkozó szaküzletben végeztetni, nem pedig olyan helyen, ahol korcsolya élezéssel és cipősarkaltatással is foglalkoznak ezen felül.

Mi üzletünket, a KULCSKIRÁLY-t ajánljuk, ahol profi, jól karbantartott, fiatal gépekkel gyári nyerskulcsokra másolják a Sab kulcsokat (Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.).

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület

A Sab kulcsmásolás folyamata

A tollas kulcsok másolása egy olasz profi kulcsmásoló gépen történik, ez pedig a Silca Omnia Max. A Sab kulcsmásolás folyamatáról ezen a linken olvashat bővebben.

Érdemes tudni, hogy az olasz ún. trezorzárak kulcsai (ilyen pl. a Sab, Viro, Cerutti, Mottura, stb.) ugyanazon szisztéma szerint működnek, mint a tollas kulcsos páncélszekrények, széfek kulcsai. Kulcsmásolásuk is teljesen hasonló és ugyanazon a századmilliméter pontosságú, profi kulcsmásoló gépen is készül.

Erre a gépre is nagy figyelmet fordítunk, rendszeresen karbantartjuk, a vágótárcsát rendszeresen cseréljük, ez az alapja a jó és pontos kulcsmásolásnak.

A kulcsmásolással foglalkozó üzletek közül a legnagyobb nyerskulcskészlettel mi rendelkezünk, így bátran elmondhatjuk, mi mindent lemásolunk! Egyedülállón az egész országban, a másolt kulcsokra garanciát is vállalunk!

Ha profi másolt kulcsokat szeretne, amelyek hibátlanul működtetik az ajtózárat, akkor csakis hozzánk jöjjön!

Sab kulcsok másolása – KULCSKIRÁLY

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-1-312-2064 vagy 06-70-322-7328

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület