S.a.b. kulcsmásolás

Sab zárbetét kulcsmásolás

sab-kulcsmasolas-kulcskiralyA Kulcskirályban lehetőség van a pontfuratos SAB kulcsok másolására. Ezek a kulcsok mindig vannak raktáron és másolásuk megvárható. Pár perc alatt elkészülnek!

Sab kulcsmásolás folyamata

A S.a.b. trezorzár kulcsainak a másolását csak olyan helyen érdemes csináltatni, ahol kulccsal és zárral foglalkoznak. Fontos, hogy jól legyen beállítva a profi kulcsmásoló gép és megfelelő legyen a kulcsmásoló szaktudása. A biztonsági trezorzárak másolása 3500-5500 forint között van darabja, de bizonyos helyeken akár 5000-7000 forintot is elkérhetnek darabjáért. S.a.b. kulcsok másolásához keresse fel KULCSKIRÁLY üzletünket, Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63., ahol kiemelkedő szaktudású kollégáink állnak rendelkezésére.

S.a.b. kulcskészítés

A szakember az eredeti S.a.b. kulcsot behelyezi a kétállású satu egyikébe, majd a gyári S.a.b. nyerskulcsot a másik satuba helyezi. A kulcsmásoló gép bal oldalán lévő mozgató kar emelgetésével a letapogató szerszám a bástyákat méretezi. A jobb oldali kar egy vágó körtárcsát irányít, ami forgás közben ugyanazt a bevágást eredményezi. A kulcsmásolás során ajánlatos védőszemüveget viselni a kipattanó fémforgácsok ellen. Miután az egyik oldalon elvégezték a bevágást, a kulcsokat megfordítják és a másik oldalon is elvégzik a fent ismertetett vágást. Legvégül egy gyorsfordulatú drótkoronggal a kulcs mindkét oldalán felgyülemlett sorját letisztítják. Általában a S.a.b. tollas kulcsok forgalomban vannak Budapesten, de lehet rendelni a gyártó cég katalógusából is.

A Kulcskirály üzletben az azonosítás végett egy „C” betűt ütünk bele minden általunk másolt kulcsba. Mivel köztudott, hogy cégünk garanciát vállal a kulcsmásolásra, így némely furfangos vásárló rajtunk próbálja érvényesíteni a garanciát a más üzletek által lemásolt –nem a legtökéletesebbre sikerült- kulcsokra. Ezzel a jellel védjük magunkat és tudjuk beazonosítani az általunk másolt kulcsokat.

Sab zár kódolás, új Sab zár vásárlás

sab-clinderkulcsok-masolasaA Kulcskirályban lehetőség van a biztonsági kéttollas Sab zárak vásárlására, vagy kulcselvesztés esetén, a zár átkódolására. Ehhez szükségünk van a zárszerkezetre és legalább egy működő kulcsra. Fontos tudni, csak jól működő, újszerű zárat érdemes átkódoltatni.

Az átkódolás olcsóbb, mint az új zár, de nem garanciális, hiszen egy használt zárhoz kell kulcsokat készítenünk. Minden esetben 3 db kulcsot adunk hozzá, és ezen felül lehet még másoltatni hozzá. 1-2 munkanapon belül elkészülünk.

S.a.b. kulcsfajták

A S.a.b. cég tollas kulcs általában hosszabb és létezik egy- illetve kéttollú változat is. A S.a.b. cilinderkulcs rövidebb. A cilinder kulcson lehetnek pöttyök, furatok (lapon mart) vagy pedig fogak, marások (fogazott). Mind a tollas kulcs, mind a cilinder változatban előfordulnak nyitott- és védett profilú zárbetétek.

Találkozhatunk még szúró és csőkulcsos zárral. A csőkulcsos zárak az újabb postaláda rendszerekben valamint bevásárlóközpontok elektromos redőnyeinek kapcsolóiba vannak beszerelve. Használatosak még motorkerékpárok tárcsazárjain is, de léteznek nyilvános telefonfülkék pénzkiürítő dobozain is. Szúrókulcsos zárak találhatóak az egyszerűbb portálzárakban, az összetettebbek páncélszekrényekben is előfordulhatnak.

S.a.b. tollaskulcsok leírása

A S.a.b. kéttollas kulcsok bástya mintázata és a bástyákon lévő kiugrások, emelkedések különböznek, így nagy variáció számú zárat illetve kulcsot lehet gyártani. Előfordul, hogy a már a több millió variációszámú kulcsemelkedés miatt a kulcs fogazatának legszélső bástyája vékonyra sikerül, ami a biztonságot nem befolyásolja, viszont ha véletlenül leejtjük a kulcscsomót kb. 1 m magasságból, a maximum a 1-3 mm hosszúságúra bevágott fog nagyon hamar letörhet.

A biztonságot szem előtt tartva mi a Sab tollas kulcsos változatára voksolunk, hiszen ezek vannak a trezorokban, széfekben is. Persze a mai világban a kényelem is elvárás, így a cilinderkulcsos változatok is nagyon népszerűek, főleg Nyugat-Európában. Magyarországon a S.a.b. trezorzárakhoz tollas kulcsok tartoznak.

A nyerskulcsok típusairól

A gyári nyerskulcsok fejének valamelyik oldalán fel van tüntetve a gyártó cég neve vagy logója (pl. S.a.b., Cisa, Viro, CR, Mottura, Iseo, Securemme, Fiam, Potent). Mi a gyári nyerskulcsokat ajánljuk, mert maga a gyártó cég készíti ezeket saját magának. Persze az utángyártott kulcsok is megfelelőek lehetnek (mint pl. Silca, Errebi, JMA). Némelyik utángyártott kulcsnak a fejére a gyár egy műanyagot húz rá, hogy megkönnyítse a kulcs fogását. Ezek változó színűek lehetnek, főként a feketét használják, de vannak akár kék, zöld, piros vagy szürke színűek is. Attól függ melyik gyártó cégről beszélünk. A fent említett kulcsok hossza 75 mm-nél kezdődik és akár 120 mm hosszúra is nyúlhat. Azért ilyen széles a méretválaszték, mert az ajtó méretek sem egyformák. Például egy 45 mm szélességű ajtót „növelhetünk” dekor elemekkel kívül-belül, ezáltal a kulcsméret is megnagyobbodik. Léteznek olyan vastag páncélszekrények, amelyek 200 mm hosszú kulccsal működnek, de természetesen ez nem mindig van nálunk.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

sab-zarbetetBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

S.a.b. kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Cégünk az olasz S.a.b. zárgyártó vállalattal közvetlen kapcsolatban áll.

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a +36-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a S.a.b. cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen S.a.b. kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!