Schüring vasalat

Az elmúlt 10-15 évben rengeteg felhúzó-kilincses és kulcsműködtetésű Schüring vasalat került beszerelésre műanyag- és fa ajtók zárjaiként.

Ezek nagyon kiváló minőségű, precíz zárszerkezetek, ám az évek alatt az ajtó szorulásától vagy a sok használattól elkezdtek akadozni, ezért cserére vagy javításra szorulnak. A zár mellett szól, hogy amelyik 10-15 évet kibír, az csak jó minőségű és márkájú lehet. A Schüring pedig ilyen.

Több dorn-méretű és kiosztású vasalat létezik. Pl. 92/45 mm felhúzó-kilincses, vagy 92/55 mm kulcsvezérlésű szerkezet. Kulcskirály üzletünknek nagyon sok megkeresése van ezekkel a szerkezetekkel kapcsolatban. Mivel nekünk az ügyfél fontos, így próbálunk minél gyorsabban raktárkészletről zárszerkezetet vagy zárközepet biztosítani az ügyfél/megrendelő számára.

A legtöbb esetben elég a hajtó részt, tehát a zárszerkezet közepét, a zárdobozt kicserélni, mert a felső- és alsó részekkel nem szokott probléma lenni. A Schüring zárszerkezet beazonosításához hozzák be üzletünkbe a vasalatot, és mi a így egy új dobozt rá is rakunk a vasalatra, vagy küldjenek egy fotót a zárszerkezetről, kb. fél méter távolságból. Mi beazonosítjuk és felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Ezeket a zárdobozokat ne szedjék szét házilag, mert sehol nem fognak találni fogaskereket vagy alkatrészt hozzá. Ennyi idő elteltével, egy zárközép csere nem képez akkora összeget, hogy az ajtó emiatt nyitva maradjon.