Sérülésmentes autónyitás

Cégünk vállalja a legtöbb személy- és haszongépjármű roncsolásmentes nyitását, az alábbi esetekben:

  • ha elvesztette az autó kulcsait, és nincs pótkulcs
  • ha kizárta magát az autóból, azaz az autó kulcsa bezáródott az utastérbe vagy a csomagtartóba
  • ha ellopták Öntől az autó kulcsait
  • ha elromlott az autózár és nem nyílik az autó a saját kulcsaival

Amennyiben autónyitásra van szükség, forduljon hozzánk bizalommal!

Fontos, hogy a zárnyitást megrendelő személy rendelkezzen a gépjármű okmányaival, amellyel igazolni tudja a gépjármű tulajdon- vagy használati jogát.

Szakképzett munkatársaink tapasztalatának köszönhetően, személygépjárművét anélkül nyitjuk ki, hogy az autó belső/külső szerkezetét bármilyen maradandó sérülés érné. Ezalatt azt értjük, hogy semmilyen üvegtörésre, ajtófelfeszítésre nem kerül sor.

Mindössze az autó gyártmányát, típusát és évjáratát kell ismernünk a szakszerű és rongálásmentes autónyitáshoz.

Versenyképes árakat biztosítunk ügyfeleink számára, a gyors, precíz, szakszerű munka elvégzéséért cserébe.

Autónyitás után, rövid határidővel elkészítjük az indítókulcsot abban az esetben is, ha már nincs meg egy működő kulcs sem. Kollégánk a helyszínen kiszereli az ajtózárat, majd zárszaküzletünkben elkészítjük hozzá a kulcsot, és kollégánk -miközben visszaszereli a zárat-, a kulcs programozást is elvégzi.

Az általunk másolt vagy készített autókulcsokra garanciát vállalunk, ugyanúgy mint az autózár nyitásra is! Minden esetben a záron keresztül, sérülésmentesen nyitjuk ki  a gépjárművét.

Hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznap munkaidőben, a sérülésmentes autónyitás ügyében!

TELEFONSZÁMUNK: 06-70- 679-6363

Autózárnyitás Budapesten és Pest megyében

Az autózár-nyitással foglalkozó szakembereink bármilyen helyszínre kihívhatók. Az a feladatunk, hogy vészhelyzet esetén a lehető leghamarabb ügyfeleink segítségére siessünk.

Autózárnyitó – autózárszerelő kollégáink kellő ügyességgel és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a legkülönbözőbb helyzetekre és kihívásokra az autózárakkal kapcsolatban hatékonyan reagáljanak.

Ha Önnel is gyakran előfordul, hogy folyton keresgélnie kell, merre hagyta kulcsát, akkor nagyon hasznos lehet, ha több másolatot is készíttet. Tartalékkulcsokkal sosem fog lekésni egyetlen eseményről sem, és mindig képes lesz legalább egy példányt biztonságos helyen tartani.

Amennyiben nincs Önnél a pótkulcs és nem találja az autó kulcsát, vagy a saját autója gonoszul elbánt Önnel és kizárta, forduljon hozzánk bizalommal! Mi kinyitjuk Önnek az autót sérülésmentesen, így nem kell semmilyen ablakot vagy szélvédőt betörni, aminek a helyreállítási költsége bizony elég magas!

Autózárnyitó szakembereink csupán annyit kérnek Önöktől, hogy a helyszínen tudják igazolni, hogy az autó ahhoz a személyhez tartozik, aki a zárnyitást megrendelte. Ezt telefonon is közöljük ügyfeleinkkel, mert ha valaki nem tudja igazolni, hogy az autó az övé, annak azt nem nyitjuk ki!

TELEFONSZÁMUNK: 06-70-679-6363