Silca kulcsmásolás

Silca kulcsok

silca-kulcsmasolas-silca-nyerskulcsok-kulcskiralyVilágviszonylatban a Silca (Società Italiana Lavorazione Chiavi e Affini), a kulcsmásolás területén vezető és kulcsszerepet tölt be. A világon egyedülállóként, ez a kiváló olasz vállalat, több mint 60.000 fajta nyerskulcs referenciával rendelkezik, és kiváló nyerskulcsait szerte a világon használják a kulcsmásolással foglalkozó vállalkozások.

A Silca azonban nemcsak nyerskulcsokat gyárt, hanem professzionális kulcsmásoló gépeket is. 50 különböző fajta mechanikus és elektronikus kulcsmásoló gép található a termékkínálatukban, melyeket sikeresen értékesítenek a világ minden szegletében, már több évtizede. Számos transzponder gép, a hozzá tartozó szoftverrel együtt, szintén részét képezi a hatalmas termékpalettának, amellyel rendelkeznek.

Kulcskirály üzletünkben mi is előszeretettel használjuk a Silca profi kulcsmásoló gépeket. Jelenleg több mint tíz Silca gép található az üzletben!

silca-gyar

Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön fogazott kulcsokat, bútor-kulcsokat, valamint speciális tűkulcsokat másolunk.

Silca Matrix SX kulcsmásoló gépünk a pontfuratos kulcsok másolására alkalmas. Ez a gép képes nagy mennyiségben és nagyon pontosan kulcsokat másolni. A kígyómarásos, vagy hernyójáratos autókulcsok másolását is ezen a gépen végezzük el.

A Silca Omnia Max egy mechanikus kulcsmásoló gép, amellyel a páncélszekrény kulcsok, biztonsági ajtókulcsok, valamint az extra hosszúságú tollas kulcsok másolását végezzük.

Futura Silca gépünk egy speciális kulcskészítő gép, amely képes fogazott kulcsot és fúrt kulcsot is készíteni. Ez a gép vágási- és marási kód, illetve számsor alapján készít kulcsokat, így elmondhatjuk, hogy olyan zárakhoz is lehet ezzel a géppel kulcsot készíteni, amelyikhez egyetlen eredeti kulcs sincsen meg.

Silca Fast Copy plus + Mbox – gépeinkkel tudjuk az autókulcsok chipjeit klónozni. Ezek már Wifi szolgáltatással működnek, és képesek kiszámolni az autók transponder adatait. Több mint 200 féle autó típushoz és évjárathoz tudunk ez által pótkulcsot készíteni!

silca-kulcsmasolas-a-kulcskiralyban

A GTI és T48-as chipek tanítását is minden gond nélkül megoldjuk.

A belváros szívében, a Nyugatinál lévő Kulcskirály üzletünkben, a Silca nyerskulcsok teljes termékpalettája megtalálható, legyen szó akár fogazott kulcsról, akár lapon mart kulcsról, akár tollas kulcsról. Mi mindent lemásolunk! A kulcsmásolás megvárható és garanciális!

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!