Superlock kulcsmásolás – Superlock zárak

A Superlock 40 éves fennállását ünnepli, amire méltán lehet büszke az ajtógyártó cég. Mára Izraelben már komoly piaci szereplő a biztonsági ajtók területén. A jelenlegi szabályozásnak megfelelően, készítenek tűzgátló ajtókat, menekülő ajtókat, üvegezett ajtót, és tulajdonképpen bármilyen egyedi igényeket el tudnak készíteni. Ma már az ajtónak esztétikailag is meg kell felelnie a vevők elvárásainak. A Superlock 30 országban képviselteti magát, hivatalos Superlock képviselet nincs Magyarországon. Ezek az ajtók még a saját országukban is drágának számítanak, de cserébe egész kielégítő szintű biztonságot garantálnak.

Minden Superlock ajtó saját Superlock zárbetéttel rendelkezik, a hozzá tartozó kulcsokkal. Ezen a szinten fontos az ajtóhoz méltó zárbetét minősége is. Jelen pillanatban kétféle minőséget tud garantálni a Superlock, egy középkategóriát, aminek a kulcsa a Mul-T-Lock 7×7 típussal egyezik meg, illetve egy felsőkategóriát, ami a Mul-T-Lock Interactive rendszerrel azonos szinten található.

A Superlock cég tehát elsősorban ajtógyártó, és abból nagyon nagy választékban készít mindenféle ajtókat. Elsősorban fémből készülnek az ajtajaik, vagy egyéb ötvözetekkel kombinálják. Izraelben a fa nagyon drága, és számukra, mint biztonság, nem is felel meg.

Ezekben az ajtókban minden esetben speciális, több irányba záródó zárszerkezet található, és nagyon sokféle kilincs, vagy pajzs van felszerelve.

Ezeket a termékeket ők is vásárolják, nem ők gyártják. Ami biztos, a zárbetétek egy részét a Mul-T-Lock készíti számukra, a zárszerkezetet pedig Kínából vásárolják. Több mint valószínű, hogy a kilincseket és fogantyúkat valamilyen olasz importőrtől szerzik be.

Hazánkban több izraeli építőipari cég is működik, amelyek több helyen hoznak létre lakóparkokat. Ilyenkor a bejárati ajtó sok esetben Superlock típus. Ezekben, az ajtóhoz tartozó zárbetét és kulcs kerül beépítésre, majd a lakó részére átadásra. Sok esetben a gyári három kulcs kevés, főleg ha ki van adva a lakás. Ilyenkor rögtön probléma, hogy hol tudnak Superlock kulcsot másoltatni. Egyszerű, mivel a lakóparkok többsége izraeli befektetésből a Király utca és környékére koncentrálódik, a legbiztosabb hely a Nyugati térnél található Kulcskirály zárszaküzlet.

Segítséget és megoldást tudunk nyújtani a régebbi Superlock kulcsok másolása esetében is, többféle profil is a rendelkezésünkre áll. Nem kell mást tennie, mint elhozza üzletünkbe az izraeli gyártású kulcsát, és pár perc alatt elkészítjük a kívánt mennyiségben a másolatokat. Több mint 20 éve készítünk ilyen kulcsokat, és minden esetben a legjobb minőségben kerülnek átadásra a másolatok. Nálunk nincs rossz Superlock kulcs! A mechanikus kulcsmásoló gépünkön gyári minőségben tudjuk elkészíteni ezeket a kulcsokat.

De honnan is lehet felismerni, hogy nekünk éppen Superlock kulcsunk van-e?

A kulcs feje a legtöbb esetben kék színű műanyag, ebben a műanyag fejben pedig egy SL logót lehet kiolvasni.

A kulcsot a zárban mindig mind a két felével lehet használni és vízszintesen kell a zárbetét nyílásába behelyezni.

Zárbetét csere esetében sem kell rögtön repülőjegyet venni a Szentföldre, elegendő a régi zárbetétet kiszerelni, és elhozni a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő Kulcskirály zárszaküzletbe, ahol pár percen belül több féle típus és minőség közül ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet.

Minden ilyen zárbetét speciális fogaskerék áttételezéssel működik, lényeges, hogy csak ugyanilyen fogaskerekes zárbetétet tudunk csere esetén visszaszerelni. A fogaskerék egy folyamatos mozgást biztosít az ajtóban lévő zárnak, és így sokkal könnyebben tudunk nagyobb erőt továbbítani.

Ha erre nincs idejük, és szakemberrel szeretnék a helyszínen megoldani a Superlock zárcserét, akkor ajánljuk partnerünket a Zár Zorro Kft-t, aki kiváló Izraeli kapcsolatokkal is rendelkezik. Weboldaluk: www.zarzorro.hu

Minden esetben a maximális védelemmel rendelkező, izraeli, törés- és másolásvédett, interaktív csapos RB LOCXIS fogaskerekes hengerzárat szerelik, amely MABISZ 6-os besorolású, így a legbiztonságosabb zárbetét!